• Professionals die doorzetten!

    Ons team van professionals gaat altijd net die ene stap verder! Ons doel, uw organisatie naar een hoger platform te brengen!

Actric Exact Consultancy is van oudsher een organisatie die kennis heeft van ICT. Onze roots liggen dan ook in het begeleiden van ICT projecten bij middel- en grotere organisaties. In 2000 opgericht, was het onze visie om een onafhankelijke gesprekspartner en adviseur te zijn voor organisaties waar veranderingen op ICT gebied gaan plaatsvinden. Uit ervaring geleerd wisten we dat ICT projecten vaak gestart worden vanuit de visie van de leverancier in plaats van uit de visie en behoeftes van de klant. Door een verlengstuk te worden van de klant adviseert Actric de organisatie met haar kennis en kunde de best mogelijk oplossing te kiezen.

Door de ervaring van de medewerkers en de vraag van de klanten is Actric steeds meer andere diensten gaan leveren. Met de ontstane kennis bleek het ook mogelijk te zijn om interim management, project management en andere diensten succesvol aan te bieden.

Hoogopgeleide specialisten zijn schaars. Een schaarste die in de huidige markt – met zijn vergrijzing en ontgroening – verder zal groeien. Bij schaarste is het vinden van de juiste professional een uitdaging. Deze uitdaging gaan wij graag met u aan en wij willen u graag bijstaan als partner met kennis en ervaring, maar ook als de partner die qua persoonlijkheid bij uw organisatie past.

De medewerkers van Actric zijn professionals en hebben ervaring in de meest uiteenlopende branches. Mocht blijken dat Actric zelf een klus niet kan  klaren dan brengen wij u graag in contact met professionals uit ons netwerk.

Actric wil een onafhankelijke adviseur zijn die op korte en langere termijn uw organisatie kan verbeteren met als resultaat een langdurige samenwerking waarin wij u bijstaan bij veranderingen binnen uw organisatie.

 
Microsoft Dynamics NAV implementatie in oost nederland
Orbis TaskCentre nformatiestromen , processen te automatiseren, systemen te integreren en informatie te distribueren