• De mens achter ICT!

    De business consultant van Actric spreekt de taal van Exact Software maar kan ook de menselijke vertaling naar de medewerkers maken!

Het succes waarmee een nieuwe of bestaand softwarepakket wordt ontvangen binnen uw organisatie is voor een groot gedeelte afhankelijk van de juiste inrichting en begeleiding van de gebruikers. De juiste inrichting bepaalt tenslotte de effectiviteit van het systeem en de wijze waarop het systeem geïntroduceerd wordt bij de gebruikers bepaalt op welke wijze de gebruikers bereidt zijn energie en tijd te steken in het nieuwe systeem. De gebruikers van het systeem zijn tenslotte vaak de laatste schakel die het systeem succesvol kunnen maken.

ICT Consultancy voor oa Exact Globe & Synergy Micrsoft Orbis Mavim SumatraActric heeft jarenlange ervaring in het “menselijk” inrichten van softwaresystemen. Wat bedoelen we hier precies mee? Tussen wat eindgebruikers gewend zijn en hoe nieuwe systemen werken zit vaan een gapend gat. Het kunnen communiceren met de eindgebruikers is daarom bijzonder belangrijk. Het kunnen balanceren tussen wat de eindgebruiker verwacht en de obstakels die men tegenkomt is van cruciaal belang bij het succesvol maken van het nieuwe systeem. Consultants van Actric voelen haarfijn aan hoe ze op deze rode draad moeten balanceren.

Het succesvol implementeren en de juiste aandacht geven aan de eindgebruikers is voor Actric van groot belang om een nieuw softwaresysteem te introduceren binnen de organisatie.

More than just consultancy….

  • Meer weten over onze Business Consultancy?

    Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze business consultancy, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is (053) 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen.