Met de nieuwste versie van Debman4U (versie 2.10) wordt uw debiteurenbeheer niet alleen beter maar ook een stuk overzichtelijker. Door bestaande functionaliteiten van Debman4U te verbeteren en de user interface een complete make-over te geven is het product weer helemaal van deze tijd.

Wat kunt u zoal verwachten in Debman4U 2.10?

 • Helpdocument toegevoegd aan de instellingenpagina’s
  Om beter te weten waar de verschillende instellingen binnen Debman4U voor dienen, is in Debman4U 2.10 een helpdocument toegevoegd. Middels de help-iconen krijgt u meer informatie over het betreffende onderdeel. Dit helpdocument is in zowel het Nederlands als het Engels beschikbaar.
 • Synchronisatielogboek
  De synchronisatie is verbeterd. Waar voorheen het vernummeren of samenvoegen van relaties nog tot problemen in Debman4U konden leiden, in de nieuwe versie worden deze problemen tijdens de synchronisatie gedetecteerd. De probleemgevallen worden in een synchronisatielogboek bijgehouden, zodat u deze (via een nieuwe pagina bij de instellingen) eenvoudig zelf kunt oplossen.
 • Ondersteuning voor Engelse taal in Debman4U
  De volledig interface van Debman4U is nu ook in het Engels beschikbaar. U kunt per gebruiker definiëren of deze de interface van Debman4U in het Nederlands of Engels te zien krijgt.
 • Bepaling datum en status van dossiers bij synchronisatie
  In sommige gevallen werden bij het activeren van een dossier de trajectactiviteiten met een onjuiste of onlogische datum of status aangemaakt. We hebben het gedrag van (combinaties van) verschillende instellingen bij het activeren van dossiers uitgebreid nagelopen en waar nodig aangepast. Bovendien hebben we het resultaat van verschillende combinaties van instellingen in de helpdocumenten beschreven.
Een nieuw design!
Sinds de succesvolle lancering van Debman4U zijn de functionaliteiten binnen Debman4U continu verbeterd. Het design van Debman4U is echter niet meegegroeid. Dit is in deze nieuwe versie flink onder handen genomen. Debman4U v2.10 is op het gebied van design helemaal afgestemd op de wensen en eisen die de gebruikers aan hedendaagse web-based applicaties stellen. Nieuwsgierig geworden hoe Debman4U v2.10 eruitziet? Bekijk dan de productvideo op onze website.Naast bovenstaande nieuwe en verbeterde functionaliteiten zijn er nog vele nieuwtjes en verbeteringen binnen Debman4U te noemen. Op onze website kunt u de officiële Release-Notesvoor Debman4U 2.10 downloaden.
Bron: Orbis Software