• Exact Globe Next ERP voor het MKB

Exact Globe Next is dé innovatieve ERP software voor het MKB!

Exact Globe Next is de internationale Enterprise Resource Planning (ERP) software die uw organisatie snel en efficiënt laat werken. Alle bedrijfsprocessen worden aan elkaar verbonden waardoor u voortaan 1 centrale informatiebron heeft voor al uw gegevens. Zo klikt u snel door van offerte naar order, naar voorraad, factuur én betaling. En dat voor al uw vestigingen, ook in het buitenland. Speciaal voor de groothandel, productie en zakelijke dienstverlening hebben we specifieke oplossingen.

Met de bedrijfssoftware van Exact haalt u meer uit uw onderneming. De slimme oplossingen sluiten naadloos aan bij uw branche en bedrijfsprocessen. Of u nu een startende ondernemer of een multinational bent, Exact  helpt u te groeien. Actric Consultancy heeft ruime ervaring in het implementeren van Exact Globe Next ERP binnen diverse branches.

Zo past Exact Globe Next binnen groothandel, productie, educatie, zorg, dienstverlening, accountancy en non-profit organisaties. Door gebruik te maken van verschillende modules is het mogelijk om voor elke organisatie de juiste oplossing samen te stellen!

In het kort zijn de voordelen van Exact Globe Next dat deze modulair is opgebouwd, hierdoor is het mogelijk om voor verschillende organisaties en branches de juiste oplossing te genereren, is het een Internationale ERP software oplossing, is het mogelijk om sturingsinformatie op elk niveau te genereren en zit alle informatie in 1 ERP pakket. U hoeft dus niet te switchen tussen verschillende oplossingen.

Wilt u eens vrijblijvend met ons in gesprek over hoe Exact Globe Next ook uw organisatie kan helpen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer (053) 888 12 87.

  • Meer weten over Exact Globe Next?

    Heeft u vragen of wilt u meer weten over de inzet van Exact Globe Next binnen uw organisatie, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is (053) 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen.