TaskCentre is een zeer krachtige Business Process Management (BPM) oplossing. Het biedt organisaties de mogelijkheid om hun bedrijfsapplicaties zo ver te automatiseren dat zelfs menselijk handelen overbodig wordt. U doet dit door binnen Orbis TaskCentre uw eigen “taken” te definiëren. Een taak begint met de woorden:” ik wil dat …”, de rest mag u zelf aanvullen.

Voorbeelden van geautomatiseerde taken kunnen zijn::

 • Ik wil dat iedere klant een betalingsherinnering ontvangt
  zodra zijn factuur vervallen is.
 • Ik wil dat alle orders en facturen voor mijn klanten toegankelijk
  zijn op mijn eigen klantenportaal.
 • Ik wil dat er automatisch een kredietcheck uitgevoerd wordt
  voor alle nieuwe klanten.
 • Ik wil dat de verkoopafdeling een “todo” krijgt wanneer
  backorders niet op tijd uitgeleverd kunnen worden.
 • Ik wil dat alle managementrapportages automatisch
  gegenereerd en gedistribueerd worden.

Orbis TaskCentre nformatiestromen , processen te automatiseren, systemen te integreren en informatie te distribueren BW