• Professionals die doorzetten!

    Ons team van professionals gaat altijd net die ene stap verder! Ons doel, uw organisatie naar een hoger platform te brengen!

20 jaar ervaring in Exact Software:

Met ruim 20 jaar implementatie ervaring met Exact Software, weten wij tegen een gunstig tarief de juiste kwaliteit projecten neer te zetten binnen de diverse branches. Wij zijn gespecialiseerd in het  implementeren van Exact Globe Next, Exact Synergy Enterprise & Exact Online voor ERP, CRM en HRM oplossingen.

Wij zijn professionals met ambitie:

Onze consultants hebben jarenlange ervaring als professionals op het gebied van het implementeren van Exact Software en hebben excellente kennis van Exact software.

Wij bieden een verfrissende dienstverlening:

Onze klanten ervaren onze dienstverlening als verfrissend; uit ervaring weten wij dat het technische aspect van ICT goed moet zijn, maar dat wij juist meerwaarde kunnen bieden doordat bij ons het menselijk aspect binnen de projecten van minstens even groot belang is!

Compleet aanbod van oplossingen:

Om de juiste oplossing te realiseren en te optimaliseren maken wij gebruik van diverse software, zoals Exact Globe Next & Exact Synergy Enterprise Software, Orbis TaskCentre, Elvy Document Scanning en ImageCapture van Scan Sys, met deze software is het mogelijk om uw processen zoveel mogelijk te optimaliseren.

Ruime ervaring in verschillende branches:

Wij hebben ruime ervaring in het implementeren van deze oplossingen binnen o.a. zorgorganisaties, commerciële organisaties, overheid en educatie instellingen.

Actric Consultancy is uw Exact Software adviseur die op korte en langere termijn uw organisatie kan verbeteren met als resultaat een langdurige samenwerking waarin wij u bijstaan bij veranderingen binnen uw organisatie.