Actric Consultancy werkt nauw samen met een aantal partners. Hieronder vind u de belangrijkste:

Microsoft
Microsoft is een van de grootste software leveranciers van de wereld, Actric Consultancy heeft de beschikking over 15 consultants die experts zijn in Microsoft Dynamics NAV en zodanig ook de status van gold partner hebben. Dit partnerschip is niet voor iedereen weggelegd. Middels het Microsoft Gold partnership blijft men op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen Microsoft en is dus altijd up to date. Hier kunt u als klant van profiteren!

Exact Software
Exact is begonnen in 1984 ondernemers te ondersteunen met informatie technologie. Actric Consultancy heeft de beschikking over 20 consultants die Expert zijn op het gebied van Exact Globe Next, Exact Synergy Enterprise en Exact Financials. Exact is gegroeid van een studentenbedrijf tot een wereldwijde leverancier van oplossingen en onze ondernemende wortels herinneren ons er voortdurend aan dat wij er zijn om waarde toe te voegen voor onze klanten. Met ongeveer 2.200 medewerkers in 40 landen, ondersteunt Exact meer dan 100.000 lokale en internationale ondernemingen in meer dan 125 landen en biedt zij hun zakelijke software oplossingen aan in meer dan 40 talen. Exact is sinds juni 1999 genoteerd aan de de NYSE Euronext Amsterdam en in 2009 bedroeg de omzet € 232,5 miljoen.

Sumatra
Sumatra gaat verder waar Exact ophoud. Sumatra is in 1997 begonnen met als doel boekhoudprocessen en het Internet te integreren. Deze integratie hebben wij weten te bereiken met onze unieke producten gebaseerd op de Sumatra Server. Deze database server kan als enige ter wereld met elke willekeurige Exact database naadloos en real-time communiceren. Hiermee heeft Sumatra zich een vooraanstaande positie verworven als softwareleverancier voor E-Business en E-Commerce oplossingen. Actric Consultancy kan bogen op enorm veel IT-kennis en ervaring met Sumatra. Wij hebben specialismes in huis op het gebied van Exact, Java, .NET, Internet, Windows, Visual Basic en passen deze dagelijks toe om de producten steeds beter te maken.

AcccountView
AccountView is een jong en professioneel softwarebedrijf met een ‘no nonsense’ cultuur. Afdelingen en functietitels zijn ondergeschikt aan haar hoofddoel: het zorgen voor tevreden klanten. Samenwerking staat centraal in haar bedrijfsfilosofie. Deze komt niet alleen tot uitdrukking in de wijze waarop Accountview software moeiteloos samenwerkt met de producten van Microsoft – zoals Word en Excel – en de branche-oplossingen van onze partners. Haar filosofie ziet u ook terug in de informele, maar professionele manier waarop zij binnen onze organisatie en met onze partners samenwerken. Accountview levert haar business software aan meer dan 27.000 klanten in Nederland, Duitsland en Engeland. AccountView maakt deel uit van Visma AS, marktleider in business software in de Scandinavische landen met ruim 230.000 klanten.

Scan Sys
Sinds 1991 werken de mensen achter Scan Sys aan verschillende applicaties die de documentenstroom binnen organisaties vereenvoudigen. Dit mes snijdt aan twee kanten. Door papieren documenten te digitaliseren worden kosten bespaard in papier, opslag en het herstellen van fouten. Tegelijkertijd zorgt de snellere doorstroom voor een grotere tevredenheid van klant en medewerker. Door projectmatig en pragmatisch te werken houden de projectmedewerkers van scansys de implementatietijd en -kosten laag. Zij werken vanuit een specialisatie in specifieke processen of marktsegmenten en sluiten onze producten naadloos aan op uw bedrijfsprocessen.Duizenden medewerkers in honderden organisaties merken dagelijks welk verschil de scansys oplossingen voor documentbeheer maken.

Visionplanner
Visionplanner is sinds 1996 actief als maker van financiële rapportagesoftware. Begonnen als software voor het maken van een businessplan en ondernemingsplan, is het product inmiddels veel breder geworden. Visionplanner is een volwassen tool voor planning en rapportage van financiële en managementinformatie. De kracht van de Visionplanner software ligt in de vele koppelingen om snel gegevens uit administratieve software te kunnen inlezen en in de talloze ingebouwde rekenfuncties die professionele planning, budgettering en rapportage mogelijk maken. Inmiddels werken meer van 1400 organisaties met de software van Visionplanner, voor het maken van jaarrekeningen, maandrapportage (ook geconsolideerd) en grafische dashboards met financiële cijfers en organisatie kpi’s.

Orbis
Orbis heeft met het Orbis TaskCentre een zeer krachtige Business Process Management (BPM) oplossing in huis. Het biedt organisaties de mogelijkheid om hun bedrijfsapplicaties zo ver te automatiseren dat zelfs menselijk handelen overbodig wordt. U doet dit door binnen Orbis TaskCentre uw eigen “taken” te definiëren. Een taak begint met de woorden:” ik wil dat …”, de rest mag u zelf aanvullen. Kijk voor meer informatie op de site.

MAVIM
Mavim is een van de meest innovatieve Nederlandse softwareontwikkelaars op het gebied van Kwaliteitsmanagement en Business Process Management. De software, Rules, stelt organisaties in staat om al hun bedrijfs- en werkprocessen op eenvoudige en eenduidige wijze te beschrijven, modelleren én te publiceren. Door de mogelijkheid deze processen in relatie te brengen met risico’s en interne of externe wet-en regelgeving ondersteunt Rules tevens op gebieden als Risicomanagement en Compliance Management.

Rules geeft het management beter inzicht in de processen op strategisch en tactisch niveau en ondersteunt de medewerkers met de uitvoering van de processen op operationeel niveau.

ELVY
Elvy is een slim en betaalbaar softwarepakket, dat uw inkomende documentstroom digitaliseert. Met andere woorden: het zorgt ervoor dat gescande documenten op de juiste plek in de juiste database terechtkomen.
Een mooi voorbeeld: Elvy herkent facturen, boekt ze automatisch in en archiveert ze bijvoorbeeld in Exact.

Het pakket is eenvoudig te installeren, is apparaat onafhankelijk en communiceert probleemloos met softwarepakketten als Exact Synergy, Exact Globe, Exact Online, Exact Compact, AccountView, Unit4, iMuis, Archie XRM en Syntess.

Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat u met Elvy een extra medewerkster in huis haalt. Een medewerkster die altijd beschikbaar is en op vriendelijke, efficiënte en betrouwbare wijze ervoor zorgt dat u uw documenten gemakkelijk en snel kunt terugvinden!