Release ImageCapture 5.2

Deze herfst levert Scan Sys met de release van versie 5.2 een aantal nieuwe, innovatieve mogelijkheden en verbeteringen in de ImageCapture software. Voor meer informatie over ImageCapture 5.2 kunt u contact opnemen met onze salesafdeling.

ImageCapture algemene aanpassingen

Bij de vorige release van ImageCapture werd onze web client geïntroduceerd. ImageCapture Web is als add-on module beschikbaar vanaf versie 5.1 en maakt het mogelijk om vanaf iedere gewenste locatie toegang te krijgen tot ImageCapture voor het controleren en coderen van facturen en het indexeren van documenten. Vanaf versie 5.2 is het gebruiksgemak van de web client nog verder geoptimaliseerd. Zo kunnen gegevens op facturen of documenten met de muis geselecteerd worden waardoor het bijbehorende veld automatisch wordt gevuld. In- of uitzoomen van een document kan gemakkelijk door gebruik van de linker- en rechtermuisknop. Ook bewaart ImageCapture de weergave instellingen van de gebruiker zodat deze niet per gescand document opnieuw ingesteld hoeven te worden.

Gebruikersinstellingen worden vanaf versie 5.2 ook bewaard bij het gebruik van Citrix en terminal server omgevingen.

Door voortaan alleen de batches te tonen waar een gebruiker recht op heeft, maakt ImageCapture 5.2 het verwerken en beheren hiervan overzichtelijker.

Op verzoek van een groot aantal gebruikers is de mogelijkheid om tijdens het importeren alle documenten in één keer op te slaan, weer toegevoegd. Hierdoor kunnen documenten tussentijds met behulp van een muisklik worden opgeslagen.

Door op een slimme manier gebruik te maken van de reeds uitgelezen gegevens gaat het definiëren van templates voortaan een stuk sneller.

Bron: Scan Sys