Small Business Edition
 
De Small Business Edition, kortweg Elvy SBE, is een samenvoeging van twee verschillende Elvy modules. Document Scanning en Inkomend Factuurregister.

Voor Elvy Document Scanning veranderd er eigenlijk niets. Het heeft dezelfde functionaliteiten, werkt op concurrent user basis en werkt naadloos samen met verschillende financiële systemen.

Voor Elvy Inkomend Factuurregister geldt bijna hetzelfde. Het heeft dezelfde functionaliteiten en werkt naadloos samen met verschillende financiële systemen. De klant heeft echter i.p.v. een onbeperkt aantal gebruikers , een maximum van 5 gebruikers.

Kort samengevat bevat de Small Business Edition dus gewoon Elvy Document Scanning en Elvy Inkomend Factuurregister, maar is er een limiet van 5 gebruikers aan het Inkomend Factuurregister.

Het speciale aan deze module is de prijs. De klant kan al gebruik maken van Elvy SBE voor de aanschafprijs van € 4.950,-. De onderhoudskosten bedragen € 999,- per jaar. Een complete oplossing om zowel het boekingsproces als de fiattering te automatiseren en digitaliseren. Ideaal voor het MKB!

Business Edition
 
Ook de Business Edition, kortweg Elvy BE, is een samenvoeging van de twee Elvy modules. Document Scanning en Inkomend Factuurregister.

T.o.v. Elvy SBE gelden bijna dezelfde voorwaarden. Het verschil zit hem in het aantal gebruikers. Elvy SBE heeft een maximum van 5 gebruikers, waar Elvy BE het maximaal aantal gebruikers verdubbelt naar 10.

Kort samengevat bevat de Business Edition dus gewoon Elvy Document Scanning en Elvy Inkomend Factuurregister, maar is er een limiet van 10 gebruikers aan het Inkomend Factuurregister.

De klant kan al gebruik maken van Elvy BE voor de aanschafprijs van € 6.450,-. De onderhoudskosten bedragen € 1.299,- per jaar. Een ideale oplossing die goed in te zetten is bij bedrijven die met Elvy SBE net niet uit de voeten kunnen, maar geen toereikend budget hebben voor het volledige Inkomend Factuurregister van Elvy.

Upgraden
Daarnaast is het voor de klant ook mogelijk om te upgraden.

Als de klant gebruik maakt van Elvy SBE en wil upgraden naar Elvy BE betaalt de klant het verschil in de aanschafprijs. Vanzelfsprekend gaat ook het jaarlijks onderhoud omhoog.

Dit is ook mogelijk voor de klant die wil upgraden van Elvy SBE of van Elvy BE naar het volledige Inkomend Factuurregister met een onbeperkt aantal gebruikers.