• Nieuwe modules Elvy IFR!

    Werkt u met maximaal 5 tot 10 budgethouders, dan is deze IFR oplossing ideaal voor u!

Elvy heeft 2 modules aan het programma toegevoegd. Beide modules bestaan uit samenvoegingen van twee verschillende Elvy modules: Document Scanning en Inkomend Factuurregister. Deze modules, die samen de complete oplossing zijn voor het inkomend factuurregister, zijn nu gebundeld met een aangenaam prijskaartje! De beperking zit in het aantal IFR gebruikers. Heeft u maar een beperkt aantal IFR gebruikers, dan is dit de ideale oplossing voor uw organisatie!

Small Business Edition (max. 5 IFR gebruikers)

De Small Business Edition, kortweg Elvy SBE, is een samenvoeging van twee verschillende Elvy modules. Document Scanning en Inkomend Factuurregister.

Voor Elvy Document Scanning veranderd er eigenlijk niets. Het heeft dezelfde functionaliteiten, werkt op concurrent user basis en werkt naadloos samen met verschillende financiële systemen.

Voor Elvy Inkomend Factuurregister geldt bijna hetzelfde. Het heeft dezelfde functionaliteiten en werkt naadloos samen met verschillende financiële systemen. De klant heeft echter i.p.v. een onbeperkt aantal gebruikers , een maximum van 5 gebruikers.

Kort samengevat bevat de Small Business Edition dus gewoon Elvy Document Scanning en Elvy Inkomend Factuurregister, maar is er een limiet van 5 gebruikers aan het Inkomend Factuurregister.

Het speciale aan deze module is de prijs. De klant kan al gebruik maken van Elvy SBE voor de aanschafprijs van € 4.950,-. De onderhoudskosten bedragen € 999,- per jaar. Een complete oplossing om zowel het boekingsproces als de fiattering te automatiseren en digitaliseren. Ideaal voor het MKB!

Business Edition (max. 10 IFR gebruikers)

Ook de Business Edition, kortweg Elvy BE, is een samenvoeging van de twee Elvy modules. Document Scanning en Inkomend Factuurregister.

T.o.v. Elvy SBE gelden bijna dezelfde voorwaarden. Het verschil zit hem in het aantal gebruikers. Elvy SBE heeft een maximum van 5 gebruikers, waar Elvy BE het maximaal aantal gebruikers verdubbelt naar 10.

Kort samengevat bevat de Business Edition dus gewoon Elvy Document Scanning en Elvy Inkomend Factuurregister, maar is er een limiet van 10 gebruikers aan het Inkomend Factuurregister.

De klant kan al gebruik maken van Elvy BE voor de aanschafprijs van € 6.450,-. De onderhoudskosten bedragen € 1.299,- per jaar. Een ideale oplossing die goed in te zetten is bij bedrijven die met Elvy SBE net niet uit de voeten kunnen, maar geen toereikend budget hebben voor het volledige Inkomend Factuurregister van Elvy.

Upgraden

Daarnaast is het voor de klant ook mogelijk om te upgraden.

Als de klant gebruik maakt van Elvy SBE en wil upgraden naar Elvy BE betaalt de klant het verschil in de aanschafprijs. Vanzelfsprekend gaat ook het jaarlijks onderhoud omhoog.

Dit is ook mogelijk voor de klant die wil upgraden van Elvy SBE of van Elvy BE naar het volledige Inkomend Factuurregister met een onbeperkt aantal gebruikers.

  • Wilt u meer weten?

    Heeft u vragen of wilt u meer weten over de inkomend factuurregister oplossingen van Elvy, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is (053) 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen.