Hoe activeer ik de Elvy App voor Elvy Online?

Elvy App downloaden

Ga naar de Google Playstore en zoek op ‘Elvy’. Zoek onderstaand icoon en selecteer vervolgens ‘Download’ of ‘Installeren’ om de App op uw telefoon te installeren.

Elvy App opstarten en verifiëren

Open de Elvy App op uw telefoon. Selecteer ‘Akkoord’ van de gebruikersvoorwaarden (EULA) om de App te kunnen gebruiken.

Vervolgens moet u de API activeren. Selecteer één van onderstaande opties:

1. Handmatig gegevens invoeren
  2. QR-code scannen

Ga vervolgens naar het volgende scherm en klik op Start.

Connectie maken met uw Elvy Web omgeving

Open uw Elvy Web omgeving en ga via gebruiker naar ‘Instellingen’. app_activeren_6.png

Ga vervolgens naar het tabblad WebAPI. Hier ziet u de gegevens welke u moet invoeren om de Elvy App met uw Elvy Web omgeving te kunnen koppelen. U kunt deze gegevens handmatig invoeren door beide URL gegevens in te voeren, of u kunt de QR-code scannen met uw telefoon.

Belangrijk
Deze gegevens zijn gebruikersgebonden en moeten per gebruiker ingesteld worden.

De App is geverifieerd en gekoppeld.

Inloggen Elvy App

Voer uw Elvy Web Login gegevens in en selecteer ‘Remember My Login’ alvorens u op Login drukt.

Geef toegang tot alle gegevens zoals in onderstaand voorbeeld is aangegeven. Selecteer vervolgens ‘Yes, Allow’.

Uw taken worden geladen in de Elvy App, dit kan enkele minuten duren. Zodra de taken geladen zijn, kunt u gebruik maken van de Elvy App.