Hoe stel ik in ElvyWeb de wachtwoordsterkte in?

Beschikbaarheid

Dit artikel is van toepassing op de volgende koppeling(en):

Alle koppelingen
Uitzondering: iMuis

U kunt specifieke eisen stellen aan het wachtwoord wat een gebruiker kiest in ElvyWeb. Hierbij kunt u bijvoorbeeld de minimumlengte instellen en de diversiteit (hoofdletters, kleine letters, cijfers, etc.) bepalen.

Ga in ElvyWeb via het gebruikersmenu naar Beheer. Open het tabblad Beveiliging. In dit venster kunt u de optie ‘Gebruik wachtwoordbeleid’ aanvinken.

U kunt dit wachtwoordbeleid op meerdere manieren toepassen door middel van het instellen van de overige instellingen.