Actric Exact Consultancy heeft meer dan 20 jaar ervaring in het implementeren en optimaliseren van ERP, CRM en HRM omgevingen gebaseerd op de software van Exact. De consultants van Actric hebben met succes  projecten geïmplementeerd bij klanten in de diverse branches, door heel Nederland. Door deze ervaringen, weten wij precies welke oplossing het beste past binnen de verschillende branches, zodat wij er voor kunnen zorgen dat u meer winst en concurrentievoordeel behaalt uit uw ERP software van Exact.

Wij hebben onder andere ruime implementatie ervaring in de onderstaande branches:

 • Groothandel

  Inkoop, verkoop, voorraadbeheer en distributie perfect op elkaar aansluiten! Hierdoor bent u de concurrentie net een stap voor.

 • Zakelijke Dienstverlening

  Projecten winstgevend uitvoeren! Onderscheidend en efficiënter projecten op tijd en binnen budget op leveren.

 • Productie

  Alle bedrijfsprocessen in 1 ERP systeem registreren en opslaan! Verkort hiermee uw productie- en levertijden. Efficiënt inspelen op actuele trends in de markt.

 • Educatie

  Glashelder inzicht en overzicht, waardoor u meer grip krijgt zodat uw organisatie de juiste beslissingen kan nemen.

 • Non-Profit

  Beter presteren met minder middelen! Dat vraagt om glashelder inzicht en overzicht. Exact software kan er voor zorgen dat u deze zaken in grip krijgt zodat uw organisatie de juiste beslissingen kan nemen.

 • Zorg

  Minder tijd kwijt aan het managen van uw zorginstelling. Planning en HRM grotendeels geautomatiseerd, signalen op het juiste moment!

 • Meer informatie?

  Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze binnen de diverse branches, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is (053) 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen