• Exact Synergy Consultancy

  Met de juiste Exact Synergy Consultancy optimaliseert u uw Exact HRM, CRM en BPM oplossing!

  Exact ERP, CRM & HRM Consultancy
20 Jaar Exact ervaring
Verfrissende dienstverlening
aanbod oplossingen
Branche ervaring

Met meer dan 20 jaar Exact Software Consultancy ervaring en bedrijfskundig inzicht, weten wij als geen ander Exact Synergy succesvol te implementeren.

Door onze nauwe betrokkenheid bij zowel de verkoop, consultancy en begeleiding van de Exact Synergy implementatie en onze 100% focus op Exact Software Consultancy, hebben wij de juiste kwaliteit en inlevingsvermogen om uw  bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk in te richten.

Vanaf de eerste DOS versie in de jaren 90 tot de hedendaagse Exact Globe, Exact Synergy & Exact Online zijn wij meegegroeid met Exact bedrijfssoftware.

Succesvolle Exact HRM, CRM en BMP implementaties

Onze Synergy en technische business consultants hebben reeds succesvolle HRM, CRM & BMP implementaties gedaan bij diverse organisaties in zowel de profit als ook non-profit omgeving. Daarnaast hebben we veel ervaring met het implementeren van Exact Synergy software in o.a. de zorg, bij de overheid, logistieke en bij commerciële organisaties op zowel MKB niveau als ook bij MKB+ en grotere organisaties.

Onze Exact Synergy Consultancy : Juiste inrichting is essentieel

Exact Synergy is een totaaloplossing, dit heeft als voordeel dat veel kan, maar als nadeel dat hierdoor veel fout kan gaan. Kennis van de mogelijkheden en inrichting van Exact Synergy zijn essentieel. Voeg daar aan toe onze jarenlange Exact Synergy consultancy ervaring en hierdoor ontstaat juist meerwaarde van onze Exact Synergy consultants. Hieronder een korte lijst met kennis en ervaringen:

 • Procesmanagement en automation, signaleringen en alerts
 • Volledig geïntegreerde documentmanagement en archivering
 • Projectmanagement en -administratie
 • Templates voor HR, sales en andere bedrijfsprocessen
 • Volledige integratie met Exact voor Financieel en ERP
 • Online toegang, de internationale bedrijfssoftware
 • Makkelijk samenwerken met social collaboration

Klantspecifieke oplossingen

In een aantal gevallen is de standaard Exact software niet voldoende, onze technische consultants kunnen dan met maatwerkoplossingen er toch voor zorgen dat uw processen doorgang vinden. Wij hebben reeds voor diverse organisaties succesvol klantspecifieke oplossingen gekoppeld aan Exact software. Daarnaast kunnen ze ook automatische processen opstarten met o.a. Orbis Taskmanager of de Exact Event Manager, zodat u altijd op tijd een signaal krijgt als er op cruciale momenten actie dient te worden ondernomen.

Onze succesformule!

Een juiste implementatie is van groot belang voor het slagen van de aankoop van de nieuwe oplossingen. Tenslotte valt en staat het project bij de juiste inbedding binnen uw organisatie. De juiste structuur en het betrekken van de gebruikers is hierbij van essentieel belang met daarnaast de juiste inzet van consultants met de juiste kennis en ervaring.

Onze implementatiemethodiek zorgt ervoor dat de vraag en de daadwerkelijke implementatie zo goed mogelijk op elkaar aansluiten. Onze methodiek kunnen we aanpassen aan de vraag, niet altijd zal het nodig zijn om alle stappen in zijn geheel door te lopen, onze methodiek is flexibel en kan naar gelang de vraag worden ingekort.

Onze methodiek:

 • Inventarisatie

  In deze fase beginnen we met een kick-off sessie waarin de eisen en wensen van alle gebruikers worden genoteerd.

 • Functioneel ontwerp (optioneel)

  Het functioneel ontwerp geeft weer wat het resultaat zal zijn van de inrichting. Dit functioneel ontwerp geeft u houvast of inventarisatie overeenkomt met uw vraagstelling. Op deze wijze zorgen we ervoor dat de vraag en de daadwerkelijke implementatie zo goed mogelijk op elkaar aansluiten.

 • Testplan (optioneel)

  In het testplan staat beschreven hoe u de implementatie gaat testen. Tijdens het opstellen van het testplan kan het voorkomen dat er nieuwe eisen & wensen ontstaan, deze kunnen dan nog verwerkt worden in het functioneel ontwerp.

 • Implementatie

  Op basis van het functionele ontwerp wordt de software geconfigureerd. Het projectteam zorgt ervoor dat alle functionele keuzes nauwgezet gedocumenteerd worden.

 • Testen/Acceptatie

  Deze fase richt zich op het testen van processen en transacties. De gebruikers krijgen zo ervaring met de functionaliteit van de software. In combinatie met de bestaande kennis van processen leidt dit tot aanpassingen in het in het ontwerp.

 • Oplevering

  Als de testfase goed is doorlopen en eventuele gevonden punten zijn opgelost of aangepast, zal de oplevering plaatsvinden. De geteste nieuwe versie kan in productie worden.

 • Nazorg

  Begeleiding van de gebruikers zorgt ervoor dat de overgang naar de nieuwe software soepel verloopt. Wanneer alles goed functioneert, is het belangrijk dat de software regelmatig bijgewerkt wordt met nieuwe functionaliteit en technologie.

Bent u een bestaande Exact Synergy gebruiker?

Bent u een bestaande Exact Synergy gebruiker? En heeft u behoefte aan een specifieke oplossing, een korte vraag of wilt u gewoon weten of u Exact Synergy optimaal gebruikt, dan bieden wij onderstaande Exact Synergy consultancy aan:

Op maat

Voor specifiekere wensen hebben we consultancy op maat. Wij gaan dan samen met u kijken naar de inrichting en geven uitleg. Samen lopen wij de processen door en geven advies op maat.

Mini Consult

Gebruikt u reeds Exact Synergy Enterprise en heeft u een korte vraag? Dan is er het mini consult. Een Exact-specialist kijkt op afstand mee en helpt met de inrichting van de software.

Health Check

Bent u benieuwd of u alle functionaliteiten optimaal benut? Kies dan voor de Health check. Een consultant komt langs en  adviseert over verbeteringen a.d.h.v. de huidige processen.

 • Meer informatie over onze Exact Synergy Consultancy?

  Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze Exact Synergy Consultancy, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 053 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen