• Financiële Software van Exact

    Exact Software voor Educatie & Onderwijs zorgt ervoor dat uw kostenbeheersing en geldstromen op eenvoudige wijze inzichtelijk worden gemaakt!

  • Meer controle met Exact Software!

    Krijg volledig grip op uw contractbeheer, inkoopproces en digitale afhandeling van inkoopfacturen binnen één geïntegreerde oplossing!

Educatie & Onderwijsinstellingen moeten steeds meer letten op kostenbeheersing, geldstromen dienen inzichtelijk te zijn en hebben vaker te maken met een terugtredende overheid. Educatie & Onderwijsinstellingen hebben vaker te maken met toenemende autonomie van scholen. Met Exact software voor Educatie & Onderwijs krijgen instellingen meer inzicht!

Een greep uit de belangrijkste oorzaken waarom onderwijsinstellingen steeds efficiënter met beschikbare gelden om moeten gaan. Dat betekent dat kostenbeheersing en transparantie hoog in het vaandel komen te staan. Tegelijkertijd moet de kwaliteit van het onderwijs continue verbeterd worden. Actric Exact Software Consultancy kan met behulp van Exact software zorg dragen dat onderwijsinstellingen meer inzicht krijgen in boven genoemde punten om ervoor te zorgen dat ook uw onderwijsinstelling efficiënter gaat werken.

Kwaliteit onderwijs verbeteren

Verbeter de kwaliteit van het onderwijs en professionaliseer uw organisatie. Deze noodzakelijke stap brengt een cultuuromslag met zich mee. Activiteiten worden in toenemende mate in teams gedaan, via een projectmatige aanpak. Alleen door op tijd over de juiste sturingsinformatie te beschikken maakt u de juiste keuzes en leidt u het beheer van organisatie in goede banen.

Kosten beheersen

Om kosten beter te beheersen is het belangrijk om efficiënter samen te werken; tussen medewerkers, tussen management en medewerkers en tussen afdelingen. Een goede uitwisseling van informatie en stroomlijning van processen is daarom noodzakelijk. Daarnaast wilt u koste wat kost eilandvorming voorkomen. Daarom moeten afdelingsoverschrijdende processen in elkaar overlopen en, waar nodig, systemen aan elkaar gekoppeld worden.

Transparantie

Binnen de onderwijssector is transparantie erg belangrijk. Zowel in het beleid, – de rol van de financieel manager wordt nu eenmaal belangrijker – de doelstellingen als het proces om daar te komen. U wilt bijvoorbeeld snel en accuraat intelligente rapportages opleveren. Daarom moeten uw gegevens volledig en actueel zijn. Dat zorgt tegelijkertijd voor meer efficiëntie, een professionelere organisatie en een positief imago.

  • Meer weten over Exact Software voor Educatie & Onderwijs?

    Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze ervaring binnen de educatie, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is (053) 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen.