• Projecten beheersbaar houden!

    Onze projectmanagers hebben projectervaring binnen de zorgsector, gemeente en overheid maar ook bij commerciële organisaties in bijvoorbeeld productieomgevingen

    Exact Project Management

De projectleiders en projectmanagers van Actric Consultancy hebben jarenlange project management  ervaring bij ICT projecten bij middel- en grote organisaties in Nederland. Onze projectleiders zijn resultaat gedreven met kennis van Scrum en Agile, om in teamverband zo effectief mogelijk ICT projecten te realiseren.

De ervaring ligt bij organisaties die werkzaam zijn in zowel profit als ook de non-profit sector. Zo hebben wij projectleiding gegeven aan projecten in de zorgsector, gemeente en overheid maar ook bij commerciële organisaties in bijvoorbeeld productieomgevingen. Actric projectmanagers beschikken dan ook over over specifieke branchekennis van verschillende branches.

De dienstverlening omtrent projectmanagement omvat vooral projectmanagement in detachering, interim management en fixed price projecten. Tevens kunnen wij uw organisatie adviseren over de (her)inrichting van uw organisatie voor succesvol projectmanagement, nu en in de toekomst.

Mede door bovengenoemde is Actric in staat om bij onze  klanten er voor te zorgen dat vastgelopen projecten alsnog tot een goed einde worden gebracht, een projectstructuur neer te zetten die in een wezenlijke verbetering van de projecten resulteert, fixed price projecten tijdig en binnen budget op te leveren en vertrouwen op te bouwen wat leidt tot een langdurige, vruchtbare samenwerking.

Actric gebruikt in haar projectmanagement marktgerichte methodieken die bijdragen aan een succesvol projectresultaat. Methodieken die wij gebruiken zijn o.a. Prince II en Itil.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij uw organisatie kunnen bieden, neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij willen u graag voorleggen op welke wijze wij uw project succesvol kunnen maken.

  • Meer weten over Project Management?

    Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze ervaring met project management, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is (053) 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen.