• Exact Online Consultancy

  Vanaf dag 1 optimaal werken met Exact Online! Onze Exact Online Consultancy zorgt voor een goede start!

  Exact Project Management
20 Jaar Exact ervaring
Verfrissende dienstverlening
aanbod oplossingen
Branche ervaring

Met meer dan 20 jaar Exact Software Consultancy ervaring en bedrijfskundig inzicht, weten wij als geen ander Exact Online succesvol te implementeren. Door onze 100% focus op Exact Software consultancy, hebben wij de juiste kwaliteit en inlevingsvermogen om uw Exact Online omgeving zo optimaal mogelijk in te richten.

Vanaf dag één optimaal gebruik maken van Exact Online

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Exact Globe & Synergy is de Exact Online inrichting vaak een kort en intensief traject, onze Exact Online Consultancy is hierop aangepast. Ons uitgangspunt bij de inrichting van Exact Online is dat uw organisatie vanaf dag één optimaal met Exact Online aan het werk kan.

Onze Exact Online consultants assisteren uw medewerkers en geven uitleg over de functionaliteit Exact Online. Hierbij  geven ze gericht advies en helpen met de inrichting van Exact Online.  Indien u al langer met Exact Online werkt, maar toch nog vragen hebt over Exact Online dan helpen onze consultants u ook graag.

Bent u een nieuwe Exact Online gebruiker?

Bent u een nieuwe Exact Online gebruiker en wilt u snel aan de slag met Exact Online? En wilt u tijd besparen dan kunt u kiezen voor onze Exact Online introductie. U kunt hiermee een foutieve inrichting voorkomen die later weer recht gezet moet worden. Enkele voordelen van onze Exact Online consultancy voor de beginnende gebruiker zijn:

 • Vanaf dag 1 Optimaal werken

  Genieten van een optimale inrichting van Exact Online

 • Zorgeloze start!

  Goede begeleiding voor een zorgeloze start met Exact Online

 • Juiste inrichting

  Vertaling van de bedrijfsprocessen naar Exact Online

 • Tijdsbesparing

  Tijdsbesparing dankzij de gerichte aanpak van onze consultants

Bent u een bestaande Exact Online gebruiker?

Bent u een bestaande Exact Online gebruiker? En heeft u behoefte aan een specifieke oplossing, een korte vraag of wilt u gewoon weten of u Exact Online optimaal gebruikt, dan bieden wij onderstaande Exact Online ondersteuning aan:

Op maat

Voor specifiekere wensen hebben we consultancy op maat. Wij gaan dan samen met u kijken naar de inrichting en geven uitleg. Samen lopen wij de processen door en geven advies op maat.

Mini Consult

Werkt u met Exact voor Boekhouden (Lite/Geavanceerd/Premium), dan is er het mini consult. Een Exact-specialist kijkt op afstand mee en helpt met de inrichting van de software.

Health Check

Bent u benieuwd of u alle functionaliteiten optimaal benut? Kies dan voor de Health check. Een consultant komt langs en  adviseert over verbeteringen a.d.h.v. de huidige processen.

 • Meer informatie over onze Exact Online Consultancy?

  Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze Exact Online Consultancy, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 053 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen