• Exact Globe Next ERP voor het MKB

    In Exact Globe ERP bedrijfssoftware klikt u snel van offerte naar order, naar voorraad, factuur én betaling!

    Exact Globe Next ERP Software

Exact Globe ERP is de Enterprise Resource Planning (ERP) bedrijfssoftware voor het MKB, is de ERP-totaaloplossing die uw organisatie snel en efficiënt laat werken. Alle financiële en bedrijfsprocessen worden aan elkaar verbonden waardoor u voortaan 1 centrale informatiebron heeft voor al uw gegevens.

Zo klikt u snel door van offerte naar order, naar voorraad, factuur én betaling. En dat voor al uw vestigingen, ook in het buitenland. Speciaal voor de groothandel, productie en zakelijke dienstverlening hebben we specifieke oplossingen.

Met de ERP bedrijfssoftware van Exact haalt u meer uit uw onderneming. De slimme oplossingen sluiten naadloos aan bij uw branche en bedrijfsprocessen. Of u nu een startende ondernemer of een multinational bent, Exact  helpt u te groeien. Actric Exact Software Consultancy heeft ruime ervaring in het implementeren van Exact Globe Next ERP binnen diverse branches.

Zo past Exact Globe Next binnen groothandel, productie, educatie, zorg, dienstverlening, accountancy en non-profit organisaties. Door gebruik te maken van verschillende modules is het mogelijk om voor elke organisatie de juiste oplossing samen te stellen!

In het kort zijn de voordelen van Exact Globe Next dat deze modulair is opgebouwd, hierdoor is het mogelijk om voor verschillende organisaties en branches de juiste oplossing te genereren, is het een Internationale ERP software oplossing, is het mogelijk om sturingsinformatie op elk niveau te genereren en zit alle informatie in 1 ERP pakket. U hoeft dus niet te switchen tussen verschillende oplossingen.

Meer weten over Exact Globe Next:

  • Meer weten over Exact Globe ERP bedrijfssoftware?

    Heeft u vragen of wilt u meer weten over de inzet van Exact Globe ERP bedrijfssoftware binnen uw organisatie, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is (053) 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen.