• Uw ERP, CRM en HRM opfrissen?

    Door middel van optimalisatie ERP, CRM of HRM kan snel en adequaat de vinger op de zere plek leggen en samen met u kijken waar verbeteringen mogelijk zijn van uw huidige systeem!

    Exact ERP, CRM & HRM Consultancy

Met optimalisatie ERP, CRM of HRM voor Exact Globe & Synergy kunnen wij uw huidige inrichting perfectioneren, misschien heeft uw organisatie een goed functionerend en ingericht Exact ERP, CRM of HRM systeem, maar heeft u het gevoel er niet voldoende voordeel mee te behalen.

Een Exact QuickScan brengt uw Exact ERP Software feilloos in beeld. Inefficiëntie, advies voor verbeteringen en optimalisatie mogelijkheden worden hiermee helder in kaart gebracht.

Eenmaal ingericht worden automatiseringssystemen vaak niet verder ontwikkeld en alleen gevuld met gegevens. Op deze wijze wordt informatie wel opgeslagen maar blijft deze statisch van aard, door op een juiste wijze deze opgeslagen informatie te ontsluiten kan uw organisatie concurrentie voordeel behalen. In de praktijk is uit het systeem nog veel meer te halen ten aanzien van effectiviteit en efficiency. Dit is natuurlijk maar één voorbeeld van het niet verder ontwikkelen van een automatiseringssysteem.

Door samen met u het systeem door te lichten kan er gekeken worden naar mogelijke verdere ontwikkeling van het systeem om daarmee meer voordelen te behalen voor uw organisatie. Actric kan door middel van QuickScans snel en adequaat de vinger op de zere plek leggen en samen met u kijken waar verbeteringen en optimalisatie ERP, CRM of HRM mogelijk zijn.

Wij helpen u graag met de optimalisatie ERP, CRM of HRM, om ervoor te zorgen dat de kosten van interne beheersing worden gereduceerd, meer en slimmer gebruik wordt gemaakt van geautomatiseerde controles en systemen beter op elkaar worden afgestemd.

Onze Exact professionals hebben jarenlange ervaring in het inrichten van ERP, CRM en HRM systemen binnen bijvoorbeeld de zorg, overheid en commerciële organisaties.

  • Meer weten over onze optimalisatie ERP, CRM of HRM?

    Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze ervaring binnen optimalisatie ERP, CRM of HRM?, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is (053) 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen.