• Actric Business Consultancy

    Meer grip en rendement behalen uit uw ICT projecten door middel van het juiste ICT advies!

    ICT Advies

De complexiteit van ICT en het aanbod van mogelijkheden, zorgt ervoor dat niet altijd even duidelijk is wat uw organisatie nodig heeft aan producten en diensten om uw organisatie en processen die hierbinnen vallen te optimaliseren. De vraag is dan ook vaak, hoe werkt de ICT omgeving op dit moment en waar zitten eventueel zwakke plekken.

Om hier meer grip op te krijgen en te onderzoeken wat uw huidige en toekomstige wensen zijn, kan Actric deze in kaart brengen. Samen met u inventariseren wij de wensen, de mogelijkheden en kunnen technische oplossingen helder naast elkaar worden gezet. Het geeft u budgettair inzicht voor investeringen binnen uw huidige ICT omgeving en toekomstige omgeving.

Onze advisering kan bestaan uit onder andere de volgende zaken:

– Inventarisatie, analyse en beoordeling bestaande situatie
– Inventarisatie gewenste oplossingen
– Onafhankelijk begeleiden bij het maken van een keuze voor ICT leverancier
– ICT project intern begeleiden
– Planning en haalbaarheid controleren
– Advies over onderhoudscontracten
– Budgetbeoordeling en risico-inventarisatie

Natuurlijk gaat het te ver om al onze advies mogelijkheden hier te plaatsen, elke organisatie is anders en heeft andere wensen. Wilt u meer informatie over hoe Actric uw organisatie kan bijstaan bij ICT veranderingen, neem dan gerust contact met ons op, dit kan via de telefoon 053-8881287 of het invullen van het contactformulier.

  • Meer weten over ons ICT Advies?

    Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze ICT advisering, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is (053) 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen.