Vanaf heden is Actric Exact Consultancy ook Sumatra Software partner en kan hierdoor nog beter behulpzaam zijn bij het stroomlijnen van uw informatiebehoefte binnen de organisatie. Met het partnerschap van Sumatra Software creëren we een nog breder platform van software producten om onze klanten nog beter te ondersteunen.

Sumatra toont in één oogopslag wat uw aandacht behoeft. Vragen worden altijd binnen hetzelfde scherm beantwoord, omdat de bijbehorende en onderliggende details beschikbaar zijn. U krijgt relevante informatie gepresenteerd in overzichtelijke, eenduidige schermen.
Sumatra Operational Intelligence biedt complete informatie, afgestemd op de diverse functies binnen uw organisatie.

Met Sumatra blijft u niet aan de oppervlakte. In overzichtelijke interactieve schermen duikt u de diepte in op zoek naar de toelichting op uw vraagstukken. Tot op het diepste niveau, waar zich vaak de meest waardevolle informatie bevindt. Door onze unieke interactieve manier van diepzoomen en breedzoomen, blijft geen vraag onbeantwoord. Sumatra gebruikers beschikken daarom over complete informatie, wat hen in staat stelt hun werk efficiënter uit te voeren.

Nadat u bent ingelogd, kunt u op de tegels klikken om de onderliggende set aan rapportages te openen. Door op een grafiek of regel te klikken, wordt het onderliggende scherm gevuld, als toelichting op de geselecteerde regel. Zo kunt u steeds verder de diepte in, op zoek naar een schat aan bijbehorende en onderliggende informatie.

Heeft u vragen over Sumatra Software dan mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.