• Exact & Microsoft trainingen!

  Een goede start met onze Exact software opleiding!

Opleiding en training voor Exact Globe, Exact Synergy en Exact Online zorgen ervoor dat gebruikers sneller en met meer enthousiasme starten met nieuwe functionaliteiten. Onze trainers hebben jarenlange ervaring in het geven van lessen en cursussen op basis van Exact Software, Elvy, Scan Sys, Orbis, Sumatra en Microsoft Software.

Het is natuurlijk eenvoudig om nieuwe software aan te schaffen en te implementeren. Men installeert de software en geeft bij het personeel aan dat vanaf die dag gewerkt dient te worden met het nieuwe systeem. Dit heeft vaak tot gevolg dat personeel gaat tegenwerken en dat IT projecten niet of minder succesvol zijn en meer tijd en geld kosten dan vooraf geraamd was.

Actric heeft een jarenlange ervaring in het doceren en training verzorgen aan allerlei organisaties, zo hebben wij bij overheden, semi-overheden en commerciële organisaties door het hele land trainingen verzorgd. Wij hebben ervaring in het trainen van zorginstellingen, gemeenten, brandweerkorpsen, logistieke organisaties etc. Actric geeft alleen maatwerk trainingen, op deze wijze is geen enkele training het zelfde omdat ook geen enkele organisatie het zelfde is.

Actric zorgt dat u het optimale rendement haalt uit uw geïnvesteerde tijd en inspanning. Met een juiste inventarisatie vooraf bepalen wij samen met u exact welke kennis uw organisatie nog nodig heeft. Op deze wijze leren de medewerkers alleen die kennis die ze vanuit hun functie ook daadwerkelijk nodig hebben.

Actric heeft ervaring in het geven van trainingen op het gebied van:

ICT trainingen

 • Training Exact Globe (alle modules)
 • Training Exact Synergy
 • Training Exact Online
 • Training Microsoft Office
 • Training Microsoft Project & Project server
 • Training Adobe applicaties
 • Training Rapportage tools zoals Sumatra
 • Training Mavim Rules

Persoonlijke Coaching

Effectiever en met meer plezier werken? Beter communiceren? Doelen realiseren? Persoonlijk groeien en uzelf of uw team (verder) ontwikkelen? Actric biedt coaching in de breedte én diepte.

Voor meer informatie over de ICT trainingen of Persoonlijk Coaching kunt u contact opnemen met een van onze opleidingsadviseurs.

Lees meer over onze Exact Software Trainingen:

 • Meer weten over onze Exact Software Opleiding & Microsoft trainingen?

  Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze Exact Software Opleiding & Microsoft trainingen, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is (053) 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen.