• ERP voor een complexe organisatie!

  Exact Software voor Zorg & Welzijn zorgt dat de complexiteit controleerbaar wordt. Veel management, planning en HRM bezigheden kunnen worden geautomatiseerd!

 • Alle informatie altijd voor handen!

  Met Exact Synergy Enterpise hebben uw medewerkers altijd hun workflow, agenda en relaties bij zich. Zo werkt u waar én wanneer u wilt.

 • Beter inzicht met Exact ERP

  Met automatische signalering binnen Exact Software voor Zorg & Welzijn bent u altijd op de hoogte van het actuele verzuim binnen uw organisatie. Hierdoor kunt u een proactief verzuimbeleid voeren

Een goed personeelsbeleid en verzuimsignalering zorgt ervoor dat binnen welzijn en zorg cliënten centraal kunnen staan, hier dient de organisatie op te worden afgestemd. Naast dit zorgproces is een zorginstelling ook een mens gedreven organisatie, waar MSS en ESS niet mogen ontbreken.

Met Exact Software voor Zorg & Welzijn en aanvullende tools kunnen wij ervoor zorgen dat deze complexiteit voor u beter controleerbaar wordt en dat u minder tijd kwijt bent met het managen van uw zorginstelling. Veel planning en HRM bezigheden kunnen worden geautomatiseerd of op zijn minst eenvoudiger worden verwerkt. Door middel van Exact software kunnen wij hiervoor zorg dragen.

Personeelsbeleid

Door gebruik te maken van Exact Software voor Zorg & Welzijn kan personeelsbeleid worden geoptimaliseerd voor een efficiëntere HRM. Personeelsroosters optimaal worden ingericht voor de juiste inzage voor managers en medewerkers. Exact software kan zo ingericht worden dat een ander personeelsinformatiesysteem overbodig wordt en u met één systeem kunt gaan werken. U plant werkzaamheden van uw medewerkers efficiënt in en beschikt altijd over actuele personeelsgegevens. Zo houdt u inzicht in de personeelskosten en kunt u meer financiële ruimte creëren. Uw zorgorganisatie onderscheidt zich van de rest.

Verzuim signalering

Door middel van automatische signalering kunnen wij er voor zorgen dat u altijd op de hoogte bent van het actuele verzuim binnen uw organisatie. Hierdoor kunt u een proactief verzuimbeleid voeren.

Met deze signalering borgt u het beheer rondom re-integratie van uw zieke medewerkers in alle opzichten. Bijkomstigheid is dat hierdoor de met uw Arbodienst overeengekomen dienstverlening beperkt kan worden en u dus kosten bespaart.

Manager Self Service (MSS)

Met de Manager Self Service-functionaliteit van Exact Synergy Enterprise is het zeer eenvoudig om leidinggevenden via het internet of intranet gegevens van hun medewerkers in te laten zien en/of mutaties te initiëren zoals bijvoorbeeld een wijziging van het contract.

Employee Self Service (ESS)

Met de Employee Self Service-functionaliteit kunnen medewerkers altijd up-to-date hun gegevens inzien en/of mutaties initiëren. Denk hierbij aan het opvragen van de salarisspecificatie, indienen van declaraties, wijzigen van adres of bankrekening en inzage in de roosterplanning en verlofgegevens.  Exact Synergy Enterprise zorgt ervoor dat u in de applicatie altijd beschikt over actuele cao-regelingen en wet- en regelgeving.

 • Meer weten over Exact Software voor Zorg & Welzijn?

  Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze ervaring binnen zorginstellingen, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is (053) 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen.