• Exact Synergy Enterprise HRM

  Met Exact Synergy HRM is het mogelijk om ESS & MSS oplossingen te gebruiken en beheren medewerkers zelf hun gegevens!

  Exact Synergy HRM Software

Als P&O manager bent u afhankelijk van een juiste personeelsadministratie. Belangrijk hierbij zijn een digitaal medewerkersdossier, elf-service apps en verlofregistratie met signaleringen voor verjaardagen of jubilarissen. De administratie van uw HR-afdeling raakt alle medewerkers en afdelingen.

Het grootste deel van de tijd zijn HR–medewerkers bezig om gegevens van verschillende formulieren, e-mails of spreadsheets over te nemen. Actric Exact Consultancy kan uw HR-afdeling helpen een nieuwe weg in  te slaan en deze informatie te centraliseren en te zorgen voor éénmalige opslag, dit doen we door er bijvoorbeld voor te zorgen dat:

 • Alle medewerkers muteren en beheren zelf hun gegevens.
 • Informatie staat op een goed beveiligde locatie.
 • Volledige medewerkersdossiers beschikbaar.
 • Rapportages over medewerkers makkelijk uit te draaien.

Actric Exact Software Consultancy heeft de HR oplossing reeds geïmplementeerd bij Zorgorganisaties en Overheden, dit doen wij met behulp van Exact Globe Next en Exact Synergy Enterprise, deze HR oplossing verheldert en ondersteunt elk HRM-aspect. Vanaf het moment dat een medewerker in dienst treedt tot de laatste werkdag. Zo heeft u dus meer tijd voor strategisch HRM in uw bedrijf.

Wilt u meer informatie of een Exact Synergy demo, neem dan gerust contact met ons op.

 • Meer weten over onze Exact Synergy HRM oplossing?

  Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze Exact Synergy HRM oplossing, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is (053) 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen.