• Onze Diensten

    Actric Exact Software Consultancy levert diensten die uw organisatie sterker maken!

    Onze Exact Software Diensten

Actric Exact Software Consultancy is Exact Software leverancier en levert diverse ICT gerelateerde diensten en zijn gespecialiseerd in uw branche. Wij zijn expert op het gebied van Exact Software Consultancy en dan met name het implementeren van ERP software zoals Exact Globe, Exact Synergy en Exact Online.

Daarnaast hebben we tevens kennis en ervaring van diverse tools zoals Elvy, Scan Sys, Orbis, Sumatra, Microsoft SQL Reporting Services en Crystal Reports rapportages.

Wij zijn een ervaren organisatie waarin professionals beogen uw organisatie te versterken met onze kennis en kunde. Onze professionals hebben jarenlange ervaring in het implementeren van Exact Software en aanverwante tools binnen de verschillende branches.

Zo kunnen wij uw organisatie op projectbasis bijstaan om met onze kennis uw organisatie te versterken tijdens bijvoorbeeld ICT projecten en organisatieveranderingen.

Het is ons doel uw organisatie naar een hoger platform te brengen!

Naast bovengenoemde kennis en ervaringen hebben we tevens uitgebreide kennis van Project Management, Interim Management, Proces Modellering en Training & Coaching.

  • Meer weten over onze diensten?

    Heeft u vragen of wilt u meer weten over de door ons geleverde diensten, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is (053) 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen.