• Tijdelijk een manager nodig?

    De consultants van Actric hebben jarenlange ervaring met interim management, ICT en projecten, ze kunnen u in tijden van schaarste voorthelpen!

Hoogopgeleid interim managers zijn schaars. Een schaarste die in de huidige markt, verder zal groeien. Flex interim professionals van Actric kunnen voor u dan een oplossing zijn. Met hun management, ICT en project ervaring kunnen ze van dienst zijn uw organisatie in moeilijke tijden te helpen.

Wat kan een interim-manager voor u doen?

Interim-managers van Actric kunnen ingezet worden in het geval van een kritisch of onverwacht gebrek aan personeel. Voorbeelden hiervan kunnen zijn het invullen van een tijdelijke vacature of het ontbreken van specifieke vaardigheden. Om van het begin tot het eind van de opdracht toegevoegde waarde te bieden maken wij onderscheid tussen drie fases: Inlevingsfase, bepalen van onderliggende oorzaken van de problemen. Leveringsfase, realiseren van concrete resultaten. Exit fase, opleveren van robuuste processen.

Onderzoek toont aan dat de inzet van de juiste interim-managers op het juiste moment, leidt tot verbetering van de bedrijfsresultaten en het genereren van meer winst en meer kostenbesparingen. Het rendement van interim managers blijkt dan ruim op te wegen tegen de kosten van hun vergoeding. Afgezien van de directe impact moeten de behaalde voordelen lang na het vertrek van de interim-manager voelbaar blijven. Een gedegen en soepele overdracht aan het einde van de opdracht is belangrijk voor verankering van de veranderingen in de organisatie.

Bent u op zoek naar tijdelijke personeel die qua kennis en ervaring, maar vooral ook qua persoonlijkheid bij uw organisatie past? Neem dan gerust contact met ons op.

SuperDir

  • Meer weten over onze Interim Management mogelijkheden?

    Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze Interim Management mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is (053) 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen.