Elvy Online 2.0 per 1 april beschikbaar

Elvy Online 2.0 is per 1 april officieel beschikbaar voor de koppeling aan Exact Online. De oplossing is volledig web-based en bevat nieuwe functionaliteiten zoals het “Automatisch doorboeken’, de “Administratiewizard” en meer! In de komende maanden worden de koppelingen verder uitgebreid met o.a. AccountView, eAccounting, AFAS, Snelstart en Unit4.

Als u reeds gebruiker bent van Elvy Online nemen wij de komende maanden contact met u op om een overstap naar Elvy Online 2.0 te bespreken, zodra uw koppeling beschikbaar is. Wij houden u via de nieuwsbrief en social media op de hoogte van de releases van nieuwe koppelingen voor Elvy Online 2.0. Mocht u direct al staan te popelen of heeft u behoefte aan meer informatie staan wij u vanzelfsprekend graag te woord over de komende ontwikkelingen!

Elvy in een nieuw jasje

Eind vorig jaar hebben wij de kick-off gehad voor het ontwikkelen van een nieuwe website en huisstijl. Een ontwikkeling wat niet zozeer veel invloed heeft op u als klant, maar intern wel voor veel nieuwe aanpassingen zorgt.
Sinds de kick-off is er een nieuw logo ontwikkeld en is er een begin gemaakt aan het design van de nieuwe website. Helaas kunnen wij u nog niks laten zien, maar wij beloven u dat het een behoorlijke transformatie is!

Bron: Elvy