• Elvy Kostenbeheersing en Verplichtingen

  Beheers uw uitgaven met Elvy Kostenbeheersing & Verplichtingen. Breng vooraf uw kosten in kaart met Elvy

  Exact Synergy Consultancy

Beslissingen voor bestellingen en investeringen worden op diverse afdelingen in uw bedrijf genomen. Maar als ondernemer wilt u wél graag een up to date en compleet overzicht van aangegane verplichtingen. Dat maakt het stukken eenvoudiger budgetten toe te wijzen en te beheren. Maar hoe? Antwoord: met Elvy Kostenbeheersing en Verplichtingen (K&V). Het is een slimme tool die u continu inzicht geeft in de status van bestellingen en investeringen. Zo houdt u of andere financieel verantwoordelijken simpel de vinger aan de pols.

Zou het niet gemakkelijk zijn als u alle bestellingen of verplichtingen die medewerkers aangaan, centraal zou kunnen beheren? Dat is de essentie van Elvy K&V. Op elk moment van het jaar ziet u de status van uw verplichtingen. Op elk moment van het jaar kunt u dus ook ingrijpen en bijsturen, als dat nodig is. Het voordeel is dat het toewijzen van budgetten minder tijd kost. En u kunt ook de voortgang van verplichtingen binnen uw bedrijf monitoren. U weet precies welke verplichting wáár in uw bedrijf is aangegaan.

Wat doet Elvy K&V precies?

Initieel:

 • Met de Kostenbeheersing en Verplichtingen van Elvy kunt u de bedrijfsbudgetten eenvoudig registreren.

Gedurende het beslissingsproces:

 • De medewerkers kunnen een aanvraag of bestelling indienen.
 • Na goedkeuring wordt beslag gelegd op een deel van het budget en kunnen de offertes en dergelijke worden aangevraagd.
 • Na goedkeuring van de offertes worden de verplichtingen aangegaan en geregistreerd.
 • Na het binnenkomen van de nota’s kunt u deze tegen de verplichting aanhouden, ter goedkeuring van de nota.
 • Door de centrale registratie ziet u meteen welke verplichtingen uw bedrijf op dit moment is aangegaan.
 • U blijft ‘in control’: er wordt niets besteld of geïnvesteerd zonder uw fiat of dat van de verantwoordelijke managers.
 • Meer informatie over Elvy Kostenbeheersing & Verplichtingen?

  Heeft u vragen of wilt u meer weten over de Elvy Kostenbeheersing & Verplichtingen oplossing, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is (053) 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen