• Exact Globe Consultancy

  Onze financiële en technische business consultants implementeren Exact Globe oplossingen op het gebied van CRM, HRM en ERP al meer dan 20 jaar!

 • 20 jaar Exact Software ervaring!

  Met meer dan 20 jaar Exact Globe Consultancy ervaring en bedrijfskundig inzicht, weten wij als geen ander Exact Globe succesvol te implementeren.

  Exact ERP, CRM & HRM Consultancy
20 Jaar Exact ervaring
Verfrissende dienstverlening
aanbod oplossingen
Branche ervaring

Met meer dan 20 jaar Exact Software Consultancy ervaring en bedrijfskundig inzicht, weten wij als geen ander Exact Globe succesvol te implementeren.

Door onze nauwe betrokkenheid bij zowel de verkoop, consultancy en begeleiding van de Exact Globe implementatie en onze 100% focus op Exact Software Consultancy, hebben wij de juiste kwaliteit en inlevingsvermogen om uw administratieve & ERP bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk in te richten.

Vanaf de eerste DOS versie in de jaren 90 tot de hedendaagse Exact Globe, Exact Synergy & Exact Online zijn wij meegegroeid met Exact bedrijfssoftware.

Succesvolle Exact Globe implementatie 

Onze financiële en technische business consultants implementeren Exact Globe op een dusdanige wijze dat financiële, logistieke en administratieve bedrijfsprocessen in één opslag inzichtelijk is. Daarnaast hebben ze reeds succesvolle Exact Globe ERP implementaties gedaan bij diverse organisaties in zowel de profit als ook non-profit omgeving. Denk hierbij aan o.a. de zorg, bij de overheid, logistieke en bij commerciële organisaties op zowel MKB niveau als ook bij MKB+ en grotere organisaties.

Bij bovengenoemde organisaties valt veel winst te halen als de Exact Globe consultant branche-specifieke functionaliteiten kan verwerken.  Elke branche heeft immers zijn eigen eisen aan ERP software.

Aanvullende oplossingen

Naast onze Exact Globe software implementeren wij ook aanvullende software oplossingen zoals bijvoorbeeld de scan en herken oplossing van Elvy en Scan Sys. Deze oplossingen zorgen voor het scannen en herkennen van uw factuurstroom, eventueel aangevuld met een goedkeuringsslag.

Klantspecifieke oplossingen

In een aantal gevallen is de standaard Exact software niet voldoende, onze technische consultants kunnen dan met maatwerkoplossingen er toch voor zorgen dat uw processen doorgang vinden. Wij hebben reeds voor diverse organisaties succesvol klantspecifieke oplossingen gekoppeld aan Exact software. Daarnaast kunnen ze ook automatische processen opstarten met o.a. Orbis Taskmanager of de Exact Event Manager, zodat u altijd op tijd een signaal krijgt als er op cruciale momenten actie dient te worden ondernomen.

Onze succesformule!

Een juiste implementatie is van groot belang voor het slagen van uw nieuwe Exact Globe ERP Software oplossing. Tenslotte valt en staat het project bij de juiste inbedding binnen uw organisatie. De juiste structuur en het betrekken van de gebruikers is hierbij van essentieel belang met daarnaast de juiste inzet van consultants met de juiste kennis en ervaring.

Onze implementatiemethodiek voor Exact Globe Consultancy zorgt ervoor dat de vraag en de daadwerkelijke implementatie zo goed mogelijk op elkaar aansluiten. Onze methodiek kunnen we aanpassen aan de vraag, niet altijd zal het nodig zijn om alle stappen in zijn geheel door te lopen, onze methodiek is flexibel en kan naar gelang de vraag worden ingekort.

Onze methodiek:

 • Inventarisatie

  In deze fase beginnen we met een kick-off sessie waarin de eisen en wensen van alle gebruikers worden genoteerd.

 • Implementatie

  Op basis van de inventarisatie wordt Exact Globe geconfigureerd. Het projectteam zorgt ervoor dat alle functionele keuzes nauwgezet gedocumenteerd worden.

 • Testen/Acceptatie

  Deze fase richt zich op het testen van processen en transacties. De gebruikers krijgen zo ervaring met de functionaliteit van de software. In combinatie met de bestaande kennis van processen leidt dit tot aanpassingen in het in het ontwerp.

 • Oplevering

  Als de testfase goed is doorlopen en eventuele gevonden punten zijn opgelost of aangepast, zal de oplevering plaatsvinden. De geteste nieuwe versie kan in productie worden.

 • Nazorg

  Begeleiding van de gebruikers zorgt ervoor dat de overgang naar de nieuwe software soepel verloopt. Wanneer alles goed functioneert, is het belangrijk dat de software regelmatig bijgewerkt wordt met nieuwe functionaliteit en technologie.

Bent u een bestaande Exact Globe gebruiker?

Bent u een bestaande Exact Globe gebruiker? En heeft u behoefte aan een specifieke oplossing, een korte vraag of wilt u gewoon weten of u Exact Globe optimaal gebruikt, dan bieden wij onderstaande Exact Globe consulten aan:

Op maat

Voor specifiekere wensen hebben we consultancy op maat. Wij gaan dan samen met u kijken naar de inrichting en geven uitleg. Samen lopen wij de processen door en geven advies op maat.

Mini Consult

Werk u reeds met Exact Globe financieel of ERP en heeft u een korte vraag? Dan is er het mini consult. Een Exact-specialist kijkt op afstand mee en helpt met de inrichting van de software.

Health Check

Bent u benieuwd of u alle functionaliteiten optimaal benut? Kies dan voor de Health check. Een consultant komt langs en  adviseert over verbeteringen a.d.h.v. de huidige processen.

 • Meer Informatie over onze Exact Globe Consultancy?

  Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze Exact Globe Consultancy, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is (053) 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen.