• Geintegreerde Exact Software

  Beter presteren met minder middelen? Exact Software voor Non-Profit instellingen kan er voor zorgen dat u deze zaken in grip krijgt, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen!

 • Vraaggericht werken met Exact!

  De juiste administratieve ondersteuning die u voorziet van de juiste sturingsinformatie.

 • Betere dienstverlening met Exact!

  Door alle juiste informatie altijd en overal inzichtelijk te hebben vergroot u uw dienstverlening!

Binnen de non-profit sector, semioverheid en publieke organisatie dient steeds strenger te worden toegezien op bezuinigingen van de uitgaven. Overheden dienen beter te presteren met minder middelen. Meer budget gestuurde organisaties tot gevolg. Met Exact software krijgt u meer grip zodat uw organisatie de juiste beslissingen kan nemen.

Exact Software voor Non-Profit instellingen kan alle administratieve processen automatiseren: van HRM, Payroll, Financieel, Projecten en CRM tot Workflow-, Competentie- en Documentmanagement.

Hogere verwachtingen van burger en bedrijfsleven stellen deze sector voor nieuwe uitdagingen. Dat vraagt om glashelder inzicht en overzicht.

Budgetteer effectief

Voor een budget gedreven organisatie is het van het grootste belang om accuraat te budgetteren. Daarom moet u budgetten nauwkeurig vast kunnen leggen. Op ieder gewenst niveau. Een koppeling met de historische gegevens uit uw boekhouding maakt het eenvoudig de benodigde omvang van nieuwe budgetten in te schatten. Werkt u met veel onzekere factoren? Dan maakt Exact Software voor Non-Profit instellingen per periode verschillende scenario’s. Deze kunt u zowel onderling als met de werkelijk gemaakte kosten vergelijken.

Efficiënter werken

De huidige politieke en maatschappelijke ontwikkelingen zorgen ervoor dat u efficiënter met gemeenschapsgeld om moet gaan. Ook wordt er van u verwacht dat u effectiever gaat werken. Dat wordt vaak bemoeilijkt doordat afdelingen zich als losse eilandjes opstellen. Verbetering van de samenwerking tussen medewerkers, afdelingen en management is dan essentieel. Evenals het hebben van een goed inzicht in de prestaties van uw organisatie. Want alleen zo kunt efficiënter gaan werken.

Werk vraaggericht

Veel organisaties in de publieke sector zoeken naar een manier om meer vraaggericht te werken. Om dat te bereiken zijn nieuwe werkwijzen en processen noodzakelijk. Soms kan een projectmatige aanpak een goede insteek zijn. Soms kunt u veranderingen gewoon doorvoeren in de lijn. Hoe u het ook aanpakt: u heeft de administratieve ondersteuning nodig die u voorziet van de juiste sturingsinformatie.

“Wij waren opzoek naar een betrouwbare Exact partner, die zowel het functionele als ook het technische aspect aankon. Actric Consultancy heeft bewezen dit aan te kunnen, op korte termijn hebben ze zich ingewerkt in onze ICT omgeving, waarbij ze hebben waargemaakt, over ruime kennis te beschikken van Exact software & Elvy Document Scanning. Op deze wijze hebben ze ons geholpen om onze inkomende factuurstroom te digitaliseren!”

 • Meer weten over Exact Software voor Non-Profit instellingen?

  Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze ervaring binnen de non-profit sector, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is (053) 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen.