• Vergroot uw kennis van Exact!

    Met de juiste kennis kunt u efficiënter werken en tijd overhouden voor andere taken!

Actric heeft een jarenlange ervaring in het geven van trainingen op ICT gebied en weet als geen ander dat ontwikkelingen snel gaan en dat voor  oncurrentievoordeel kennis belangrijk is.

Trainingen kunnen worden toegesneden op specifieke situaties en kunnen individueel of  in-company verzorgt worden.

Individueel

Bij individueel trainen vindt er een 1-op-1 training plaats op de werkplek van de medewerker. De training wordt gegeven op het moment dat het de medewerker het beste uitkomt. De inhoud wordt in overleg met de medewerker vastgesteld. Hierbij kan dus optimaal gebruik worden gemaakt van de kennis van de docent om specifiek de vragen te beantwoorden die de cursist ook beantwoord wil zien en zal er diepgang plaatsvinden in de stof. Er is ruimte om specifieke kennis over te dragen.

In-company

Bij een in-company training wordt samen met de klant training samengesteld. De training wordt hierbij afgestemd op de behoefte van een doelgroep. In een in-company training is het mogelijk om in een groepstraining bedrijfsspecifieke onderdelen te behandelen. De  trainingslocatie, trainingsdata en -tijden zijn in samenspraak te bepalen.

Actric kan de volgende trainingen verzorgen:

  • Microsoft Office
  • Microsoft Project & Server
  • Exact Software (Globe & Synergy)
  • Adobe Acrobat

Mocht u vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • Meer weten over onze Exact Software Trainingen?

    Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze Exact Software trainingenl, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is (053) 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen.