• 20 jaar ervaring met Exact Software!

    Onze financiële en technische business consultants implementeren Exact software oplossing op het gebied van CRM, HRM en ERP al meer dan 20 jaar!

    Exact Globe Software Team

Met meer dan 20 jaar Exact Consultancy ervaring en bedrijfskundig inzicht,  weten wij als geen ander Exact financiële Software  succesvol te implementeren. Door onze nauwe betrokkenheid bij zowel de verkoop, implementatie en begeleiding van de Exact implementatie en onze 100% focus op het implementeren van Exact Software hebben wij de juiste kwaliteit en inlevingsvermogen om uw administratieve processen zo optimaal mogelijk in te richten.

Vanaf de eerste DOS versie in de jaren 90 tot de hedendaagse Globe Next en Synergy Enterprise versies zijn wij meegegroeid met Exact Software.

Onze financiële en technische business consultants implementeren Exact software oplossing op het gebied van CRM, HRM en ERP. We hebben reeds succesvolle implementaties gedaan bij diverse organisaties in zowel de profit als ook non-profit omgeving. We hebben ervaring met het implementeren van software in o.a. de zorg, bij de overheid, logistieke en bij commerciële organisaties op zowel MKB niveau als ook bij grotere organisaties.

Naast Exact software implementeren wij ook koppelingen voor bijvoorbeeld scan en herken oplossingen met Elvy Document & Scan oplossingen en Scan Sys ImageCapture oplossingen om uw facturen automatisch te boeken en te laten goedkeuren binnen de organisatie.

In een aantal gevallen is de standaard software niet voldoende, onze technische consultants kunnen dan met maatwerkoplossingen er toch voor zorgen dat uw processen doorgang vinden. Wij hebben reeds voor diverse organisaties succesvol maatwerk gekoppeld aan Exact software. Daarnaast kunnen ze ook automatische processen opstarten met o.a. Orbis Taskmanager of de Exact eventmanager, zodat u altijd op tijd een signaal krijgt als er op cruciale momenten actie dient te worden ondernomen.

Een goede implementatie is van groot belang voor het slagen van de aankoop van de nieuwe oplossingen. Tenslotte valt en staat het project bij de juiste inbedding binnen uw organisatie. De juiste structuur en het betrekken van de gebruikers is hierbij van essentieel belang met daarnaast de juiste inzet van consultants met de juiste ervaring.

Voor het succesvol laten verlopen van een Exact Software implementatie gebruiken wij de volgende methodiek:

Fase 1: Project Initiatie & Design

In deze fase beginnen we met een kick-off sessie waarin de eisen en wensen van alle gebruikers worden genoteerd en in een programma van eisen en wensen worden samengevat. Voor of direct hierna stelt het management een projectteam samen. Dit team bestaat uit personen van verschillende disciplines en heeft de vaardigheden voor het beheer van het gehele bedrijfsproces. De eerste fase wordt afgesloten met een projectplan en een functioneel ontwerp. Dit ontwerp dient als basis voor inrichting van de software.

Fase 2: Configuratie & Training

Deze fase geeft een eerste inzicht in de uiteindelijke resultaten van het project. Op basis van het functionele ontwerp wordt de software installatie geconfigureerd. Het projectteam zorgt ervoor dat alle functionele keuzes nauwgezet gedocumenteerd worden. Interfaces garanderen de integratie met andere software toepassingen. Deze fase wordt afgesloten met het trainen van de eindgebruikers in het gebruik van de software en de start van de gebruikerstests.

Fase 3: Product uitrol & testen

Deze fase richt zich op het testen van processen en transacties. De gebruikers krijgen zo ervaring met de functionaliteit van de software. In combinatie met de bestaande kennis van processen leidt dit tot aanpassingen in het in het ontwerp. De betrouwbaarheid van data en een goed begrip van de software zijn cruciaal voor het succes van de implementatie.

Fase 4: Implementatie & Onderhoud

In de laatste fase wordt de software in gebruik genomen. Duidelijke communicatie tussen het projectteam en de rest van de gebruikers is hierbij vitaal. Begeleiding van de gebruikers zorgt ervoor dat de overgang naar de nieuwe software soepel verloopt. Wanneer alles goed functioneert, is het belangrijk dat de software regelmatig bijgewerkt wordt met nieuwe functionaliteit en technologie.

  • Meer weten over onze Exact Software Implementaties?

    Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze Exact Software implementatie, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is (053) 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen.