In versie 4.6 worden bedragen en aantallen met meer dan twee decimalen achter de komma voortaan moeiteloos uitgelezen. Dit komt onder andere goed van pas tijdens het inboeken van goederenfacturen waarop de stuksprijzen vaak met meer dan twee decimalen achter de komma vermeld worden.

BTW percentages kunnen in de nieuwste versie flexibel worden ingesteld. Zo kan een BTW percentage op een vooraf bepaalde periode ingesteld worden. Ook kunnen er nieuwe percentages worden toegevoegd zoals percentages die onder de landbouwregeling vallen.

ImageCapture 4.6 leest facturen met lage BTW percentages automatisch uit. Ook bestaat de mogelijkheid om facturen met een gemengd BTW percentage uit te lezen.

Tijdens het scannen of importeren wordt voortaan met een opvallende kleur aangegeven waar de documenten worden opgesplitst. Zo ontstaat een overzichtelijk beeld waardoor de documenten eenvoudiger gecontroleerd kunnen worden.

De opslag van documenten is in versie 4.6 geoptimaliseerd waardoor de database minder snel groeit.
Naast het importeren van lokale mailservers ondersteunt deze versie het ophalen en versturen van e-mail met Microsoft Office 365.

De werkbalk die tijdens het scannen of importeren wordt gebruikt is vereenvoudigd, voortaan worden documenten met één druk op de knop opgeslagen en verwerkt.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over Scan Sys ImageCapture 4.6, neem dan gerust contact op met één van onze professionals. Ons telefoonnummer is (053) 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen.