imagecapture

Release Scan Sys ImageCapture Web en versie 5.1

Vanaf augustus is de web client van ImageCapture beschikbaar. Na een succesvolle pilotperiode is ImageCapture verkrijgbaar als een add on module voor 5.1 installaties en nieuwe projecten.

ImageCapture Web

Met de web client is het mogelijk om vanaf iedere gewenste locatie toegang te krijgen tot ImageCapture voor het controleren en coderen van facturen en het indexeren van documenten. Ideaal voor accountants en administratiekantoren die cliënten de mogelijkheid willen bieden om hun digitaal aangeleverde facturen zelf geautomatiseerd te boeken. Een bijkomend voordeel is de automatische opbouw van een digitaal archief voor kantoor en cliënt.

Voor bedrijven en instellingen waar (project) medewerkers een rol spelen in het beoordelen en coderen van op de administratie ingelezen facturen, biedt ImageCapture Web direct beveiligde toegang tot deze documenten, zonder noodzaak van lokale installaties van de programmatuur of het opstarten van terminal server of Citrix server-sessies.

ImageCapture 5.1

Versie 5.1 maakt het mogelijk om facturen van meerdere administraties in één stapel te scannen en verwerken. ImageCapture koppelt tijdens het scannen of importeren, op basis van herkenning van de naam en de adresgegevens, de factuur automatisch aan de juiste administratie.

Facturen van Zweedse crediteuren kunnen nu automatisch worden geïdentificeerd. Herkenning van bedragen is vanaf versie 5.1 al mogelijk, herkenning van de overige variabelen wordt mogelijk vanaf versie 5.2. Facturen van Spaanse crediteuren kunnen vanaf versie 5.1 automatisch worden herkend.

Documenten kunnen nu eenvoudig in één keer gescand, en naderhand geclassificeerd worden op documenttype. In ImageCapture worden de documenten in een verkleinde weergave naast elkaar getoond zodat deze in een oogopslag en met behulp van een muisklik geclassificeerd kunnen worden. Deze feature biedt transportbedrijven bijvoorbeeld het grote voordeel dat gescande ritdocumenten snel kunnen worden onderverdeeld naar vrachtbrieven, weegbonnen, paletbonnen etc.

Naast de eerder toegevoegde mogelijkheid om UBL-factuurberichten te importeren kunnen nu ook UBL-exportberichten worden aangemaakt vanuit ImageCapture.

Het toekennen van rechten binnen ImageCapture kan nu per user group ingesteld worden. Zo wordt het aanmaken en onderhouden van gebruikers een stuk eenvoudiger.

Het Barcode reader programma om barcodes snel te kunnen testen op herkenbaarheid is nu volledig geïntegreerd in ImageCapture 5.1.

ImageCapture applicatie afhankelijke aanpassingen

sap

Naast het geautomatiseerd verwerken van inkoopfacturen in koppeling met bestaande crediteuren in SAP Business One 8.82, is het nu ook mogelijk om direct vanuit ImageCapture nieuwe zakenpartners aan te maken tijdens het verwerkingsproces.

ImageCapture ondersteuning van operating systems

ImageCapture 5.1 maakt gebruik van .NET Framework 4.5. Hiermee vervalt de mogelijkheid van het gebruik van ImageCapture onder Windows XP, Windows Server 2003 en Windows Server 2003R2.

ImageCapture 5.1 aanvragen?

Relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst kunnen contact opnemen met onze supportafdeling. Onze supportmedewerkers zullen samen met u de mogelijkheden van versie 5.1 voor uw eigen ImageCapture omgeving bespreken en beoordelen of de update aansluit bij uw huidige situatie. Nieuwe gewenste functionaliteiten zullen wellicht on site, op  betaalde consultancy basis toegevoegd moeten worden. Bepaalde nieuwe functies in versie 5.1 zullen namelijk na conversie nog niet automatisch deel uitmaken van uw inrichting.

U kunt ervoor kiezen om de nieuwste versie door onze supportafdeling te laten installeren. Hiervoor zal een uur remote consultancy in rekening worden gebracht. Uiteraard is het ook mogelijk de versie zelf te installeren met behulp van de installatie handleiding.

Bron: Scan Sys

  • Meer weten?

    Heeft u vragen of wilt u meer weten over ImageCapture 5.1, neem dan gerust contact op met één van onze professionals. Ons telefoonnummer is (053) 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen.