Bulk-Acties uitvoeren in Exact Synergy Enterprise

In uw werkstroom vindt u een overzicht van verzoeken waarvoor een actie wordt verwacht van u.

Afhankelijk van het soort verzoek en de fase waarin het verzoek zich bevindt, kunt u het verzoek aanvullen en vervolgens goedkeuren, toewijzen, afkeuren, realiseren, heropenen of verwerken.

Dit kunt u doen door het verzoek te openen en vervolgens op de betreffende knop te klikken.

Voor bepaalde verzoeken kan het echter wenselijk zijn om de actie voor meerdere verzoeken in één keer uit te voeren. Dit kunt u eenvoudig doen met de bulk functie in uw werkstroom.

In uw werkstroom vinkt u de verzoeken aan waarvoor u de acties wilt uitvoeren. Vervolgens klikt u boven in het scherm op de knop ‘Bulk: Acties’. Er komen nu een aantal extra knoppen beschikbaar waarmee u de geselecteerde verzoeken in één keer kunt toekennen, verwijderen, heropenen, afkeuren, verwerken, realiseren of goedkeuren.

In ieder geselecteerd verzoek wordt vervolgens een tijdstempel toegevoegd in het ‘Opmerkingen: verzoek’-veld en de status van het verzoek wordt aangepast op basis van de knop waarop u heeft geklikt.

De bulk acties kunnen voor maximaal 25 verzoeken in één keer worden uitgevoerd.

De validaties en het proces voor de uitgevoerde actie zijn hetzelfde als bij het afzonderlijk uitvoeren van de actie voor het verzoek.

Bron: Exact Support Blog