Exact Financials 7.23 algemeen beschikbaar

Vanaf 27 december 2017 is Exact Financials 7.23 algemeen beschikbaar.

Vanaf versie 7.23 van Exact Financials worden ook Microsoft Server 2016, Microsoft SQL Server 2016 en Progress OpenEdge 11.7 ondersteund.

Naast het feit dat er weer een behoorlijk aantal wensen van onze klanten zijn gerealiseerd is er speciale aandacht gegeven aan de logging van stamgegevens, gebruikers, gebruikersgroepen en menurechten met de bijbehorende EDP-rapportages.

Het e-mailen van formulieren naar klanten en leveranciers is uitgebreid met de mogelijkheid van het sturen van een CC en BCC. Ook kunt u nu een bijlage meesturen met uw formulieren per e-mail.

De Web-UI is weer verbeterd. Naast de reeds bestaande tegels voor menupaden kunt u nu tegels opnemen op de workspaces die direct een totaal van een rapport tonen of een staafdiagram. Vanaf dergelijke tegels kunt u doorzoomen naar het onderliggende rapport.

In de betalingsruns kunt u nu een verwerkingsdatum meegeven en er zijn nieuwe PAIN definities voor betaal- en incassobestanden voor zowel Nederlandse als Belgische klanten.

Meer informatie kunt u vinden op de startpagina Exact Financials 7.23 op onze customer portal.