Exact Synergy Enterprise product update 251 in Controlled Release

Vanaf deze week is Exact Synergy Enterprise product update 251 in Controlled Release. Dit betekent dat klanten die deelnemen aan de Controlled Release fase vanaf nu kunnen beschikken over de nieuwe product update. In deze product update zijn verschillende nieuwe mogelijkheden toegevoegd en diverse verbeteringen doorgevoerd.

Product update 251
Vanaf deze product update zijn de systeemeisen aangepast. Windows server 2012, Microsoft Office 2013 (32-bit en 64-bit versie) en Internet Explorer 10 worden nu ondersteund voor het werken met Exact Synergy Enterprise.

Vanaf product update 251 is het voor anonieme bezoekers mogelijk om een sollicitatie in te vullen in Exact Synergy Enterprise via uw publieke website. Daarnaast zijn er verbeteringen doorgevoerd voor de Natuurlijke personen functionaliteit. Het is nu onder andere mogelijk om een contactpersoon  van een relatie direct te koppelen aan een andere relatie.

Binnen de PSA oplossing zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd voor de weekstaat functionaliteit. Het is nu mogelijk om ook de reiskosten en materiaal/kosten verzoeken te koppelen aan het weekstaat verzoek. Tevens is het  mogelijk om verzoeken te koppelen die bestaan uit twee stappen.

Tenslotte zijn er veel nieuwe functies voor Service management, zo zijn er nu nieuwe verzoektypes beschikbaar, kunt u artikel afspraken maken en is het mogelijk om een kortingspercentage te definiëren.

Meer informatie
Voor meer informatie over product update 251 kunt u deze blogpost raadplegen. Meer informatie over het Controlled Release traject kunt u vinden in dit document.