Tip: Snel een nieuw verzoek aanmaken binnen Exact Synergy Enterprise

Gebruikt u vaak een verzoek voor dezelfde medewerker of voor hetzelfde project? Om tijd te besparen en snel een nieuw verzoek aan te maken, kunt u gebruik maken van de functie ‘kopiëren’ in het verzoek. Hiermee kunt u eenvoudig aangeven welke informatie u wilt kopiëren naar het nieuwe verzoek. In onderstaande stappen wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen.

Een verzoek kopiëren

1. Open een reeds bestaand verzoek en kies voor de knop Kopiëren. In dit voorbeeld is er onder andere een medewerker, document en project gekoppeld.

2. Selecteer vervolgens het verzoek dat u wilt aanmaken. Let op, wanneer u een verzoek kiest waar een veld niet beschikbaar in is, dan is het niet mogelijk om dit te kopiëren vanuit het oude verzoek. Een voorbeeld kan zijn wanneer u een verzoek kopieert met het veld document. Wanneer u bij het nieuwe verzoek een verzoek kiest die niet beschikt over het veld document, dan kunt u dit veld niet kopiëren.

3. Markeer nu de informatie die u wilt gebruiken in het nieuwe verzoek. Standaard is alle informatie geselecteerd.

4. Klik nu op Nieuw om het verzoek aan te maken. Het nieuwe verzoek is nu gevuld met de door u geselecteerde informatie.

Bron: Exact Support Blog