Exact Globe+ Alle plussen op een rij!

Met Exact Globe+ kan je als mkb’er en klant van Exact op het juiste moment over de juiste cijfers beschikken, zodat je de juiste keuzes maakt voor jouw onderneming. Nu, maar ook in de toekomst.

Een moderne look & feel, die gemakkelijker en sneller in gebruik is

Het gebruik van software moet eenvoudig en intuïtief zijn, zodat jij en je collega’s snel en makkelijk kunnen werken. Zo behaal je de doelstellingen van vandaag en de ambities van morgen.

Technologie die klaar is voor de toekomst

Veilig en toekomstvast kunnen werken, daar heb je moderne technologie voor nodig. Daarom hebben we Exact Globe op technologisch vlak compleet vernieuwd. Tegelijkertijd bieden we je eenvoudig toegang tot de voor jou bekende functies. Zo kan jij blijven vertrouwen op de cijfers van Exact.

Gratis overstappen naar Globe+

Goed nieuws voor bestaande Globe-gebruikers. De standaard software van de nieuwe versie wordt kosteloos beschikbaar gesteld wanneer er een geldig onderhoudsovereenkomst is of bij een ‘subscription’ licentie.

Nieuwsgierig naar de nieuwe functies? Neem vrijblijvend contact met ons op, of klik op onderstaande link voor meer informatie over Exact Globe+