Privacy | data beveiliging is steeds belangrijker!

Hoe goed is je data beveiligd? Data beveiliging is steeds belangrijker! Veel organisaties hebben de afgelopen tijd risico’s beschreven, maar welke risico’s liggen er nu op de loer, hoe breng ik deze in kaart en hoe kun je je data het beste beveiligen? En wat zijn de grootste gevaren?

Hoe gebruiken mijn medewerkers de wachtwoorden en welke tools hebben wij allemaal om deze wachtwoorden te beveiligen, denk aan two factor authentication (2FA) via bijvoorbeeld de Google Authenticator of SMS verificatie. Allemaal data security vraagstukken die steeds meer belangrijk worden.

Meer vragen over data beveiliging, klik dan hieronder op de snelkoppeling: