Belangrijke update voor E-WMS

Exact voert continu verbeteringen door in de software. Bij iedere nieuwe Product Update van Exact Globe Next vindt u in de release notes een overzicht van de wijzigingen en nieuwe functionaliteit die van toepassing zijn op de desbetreffende product update. In document 19.568.578 op de Exact customer portal kunt u een overzicht vinden van deze wijzigingen.

Een van deze wijzigingen heeft betrekking op het wegschrijven van de transacties bij het ontvangen van een productieorder in een licentie met E-WMS. Bij een productieorder met een suborder voor een maak-artikel waarbij in de stuklijst de optie ‘Backflush’ is aangevinkt, wordt de transactie nu op een efficiëntere wijze weggeschreven bij het ontvangen op zowel moeder- als sub niveau.

De wijziging is beschikbaar vanaf versie 407.151 van E-WMS. Om van deze wijziging te kunnen profiteren is het van belang dat u over de juiste versie van de programmatuur beschikt. In document 19.332.677 kunt u zien welke versie van E-WMS op dit moment bij u is geïnstalleerd. Overigens maken wij u er op attent dat bij het uitvoeren van een update van Exact Globe Next de laatste versie van E-WMS automatisch wordt gedownload.

Houdt u er rekening mee dat na het uitvoeren van de update de database bijgewerkt dient te worden. Dit is eenvoudig te realiseren door op de knop ‘OK’ te klikken wanneer dit in het scherm verschijnt.

Voor meer informatie over het uitvoeren van een update met E-WMS, zie Updating an existing E-WMS ASP environment: points of interest.