E-mails vanuit meerdere adressen versturen in Exact Online

Als jij berichten via Exact Online vanuit meerdere e-mailadressen verstuurt, dan word je blij van deze boodschap. Vanaf nu gaat dat super makkelijk.

Stel eenmalig een lijst samen van emailadressen die je gebruikt voor het sturen van e-mails. Wil je een herinnering versturen of een offerte, dan selecteer je snel het email-adres van de afdeling of groepsmailbox waarop je ook eventuele reacties wilt kunnen ontvangen. Dat scheelt je veel gedoe.

Het versturen van berichten vanuit meerdere emailadressen was omslachtig, zo hebben jullie laten weten via de ideeënbus in de Support Portal. Dat hebben we opgepakt en opgelost.

Het aanmaken van de lijst met emailadressen is heel eenvoudig. Voeg een e-mailadres toe via de knop Nieuw in het scherm Administratie. Na invoering ontvang je eenmalig een validatiemail. Klik op de link in die email en het emailadres is gevalideerd, dus klaar voor gebruik.

Emailadres aanpassen 1