Na tweestapsverificatie nu 30 dagen toegang tot Exact Online

Toegang tot Exact Online gaat sinds dit jaar via tweestapsverificatie. Dankzij jullie feedback wordt het mogelijk dat je browser de authenticatiecode 30 dagen onthoudt. Dit was maximaal 7 dagen.

Gegevensveiligheid is topprioriteit voor Exact. Dat is de reden voor invoering van tweestapsverificatie voor toegang tot Exact Online. Om niet elke keer te hoeven inloggen via een authenticatiecode, was het al mogelijk dat je de code 7 dagen kan bewaren in je browser.

Velen van jullie hebben aangegeven dat die termijn toch wat beperkt is. Daarom wordt die in december nu opgerekt tot 30 dagen. Wil je hiervan gebruik maken, dan stel je dit in met het instructiedocument op de Support Portal (beschikbaar nadat je bent ingelogd). In dit document staat ook hoe je wachtwoord onthouden compleet uitschakelt voor alle gebruikers.

Heb je suggesties ter verbetering? Dien ze in via de Support Portal en wie weet zie jij jouw idee straks terug in de software.