Elvy Release 2002 is per 6 april beschikbaar

Ieder kwartaal komt een nieuwe versie van Elvy beschikbaar voor gebruikers die Elvy lokaal of in onze hosted omgeving gebruiken. Release 2002 is per 6 april beschikbaar.

Als u Elvy op uw eigen serveromgeving gebruikt (lokaal), dan kunt u zelf een update uitvoeren. Als u Elvy door ons gehost gebruikt, dan voeren wij de update voor u uit.

Wilt u meer uitleg over de nieuwe release van Elvy en lezen wat de nieuwe functionaliteiten zijn, klik dan hieronder op de snelkoppeling: