Hoe kan ik zien, in Exact Globe Next, wie de betaling of incasso heeft verwerkt?

Het kan handig zijn om te weten welke gebruiker, welk betaalbestand of incassobestand heeft aangemaakt in uw administratie.  Deze bankbestanden worden aangemaakt op het moment dat  de geselecteerde betalingen  of incasso’s worden verwerkt via [Cash flow, Betalingen, Verwerken], [Cash flow, Incasso’s, Incasso] of [Cash flow, Incasso’s, Incassobatch beheren].

Om te kunnen zien wie welk bestand heeft aangemaakt, kunt u het overzicht ‘Aangemaakte bankbestanden’ raadplegen.  Dit overzicht kunt u opvragen via menupad [Cash flow, Betalingen, Aangemaakte bankbestanden].

In de kolom ‘Verricht door’ kunt u zien wie de betalingsrun of incasso run heeft verwerkt. In de kolom ‘Datum’ ziet u de datum waarop het bestand is verwerkt en de kolom ‘Eigen rekening’ geeft aan welk betaalmiddel is gebruikt. Tevens heeft u de mogelijkheid om dit overzicht te exporteren naar Microsoft Excel via de knop ‘Exporteren’.

Een andere manier om te bekijken welke gebruiker welk proces heeft uitgevoerd, is via het overzicht ‘Verwerkt door’, wat te benaderen is via het menupad [Cash flow, Statistieken, Verwerkt door]. Als dit overzicht op wordt gevraagd, gegroepeerd op ‘Details’, dan kunt u de muis boven één van de processen links onder in het scherm houden. Vervolgens kunt u dan zien wie welke stap heeft uitgevoerd.