IOS 8 en de Exact Synergy App

Wellicht hebt u gemerkt dat de Exact Synergy App momenteel niet werkt in combinatie met IOS8. Er is reeds een update aangeboden aan de App Store, om dit punt op te lossen. Vanwege een wijziging in het beoordelingsproces van Apple, duurt het ongeveer een week voordat de update beschikbaar is om te downloaden.

Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak dat u hiervan ondervindt. We verwachten echter, dat de update binnen een paar dagen beschikbaar zal komen.

Geheel nieuwe Apps

Voor gebruikers die Exact Synergy Enterprise release 252 of hoger gebruiken, hebben we 3 geheel nieuwe apps beschikbaar. Deze apps bieden, naast de huidige mogelijkheden, vele extra’s zoals Twitter integratie en een geheel nieuwe look.

De Exact CRM App kan hier gedownload worden, de HR Self Service App hier en de Expenses Apphier.

Binnenkort beginnen we met de Controlled Release van de Hour Entry app, dus houd het support blog in de gaten voor het laatste nieuws.

* De geheel nieuwe CRM App