Tip: Eenvoudig in Exact Synergy een lijst met favoriete menu opties aanmaken

Via het Menu icoon icoon kunt u een lijst met favorieten opvragen. Deze lijst kunt u zelf samenstellen door de pagina’s die u veel gebruikt via het Favorieten ivoon icoon in de titelbalk toe te voegen aan uw favorieten. Echter is het ook mogelijk om, zonder eerst alle pagina’s te openen, vanuit het algemene menu de betreffende pagina’s als favoriet toe te voegen.

Favorieten toevoegen

Om snel meerdere pagina’s toe te voegen aan uw favorieten gaat u naar het gewenste menu via Modules rechts bovenin. In dit voorbeeld gebruiken we het menu Klanten. Op de pagina Menu: Klanten heeft u drie tabbladen: Invoer, Overzichten en Inrichting. Op ieder tabblad staan weer verschillende secties met verschillende menu opties. Door met uw rechtermuisknop op één van de menu opties te klikken krijgt u de opties om deze pagina aan uw lijst met favorieten toe te voegen. Zie onderstaand voorbeeld:

Screenshot2

Favorieten pagina

Om uw favorieten pagina op te vragen klikt u linksboven in Exact Synergy Enterprise op Menu icoon en kiest u voor Favorieten.

Screenshot1

Vervolgens komt u op de pagina Systeem: Favorieten terecht waarbij de zojuist toegevoegde menu opties staan weergegeven.

Screenshot3

Op deze manier kunt u snel een lijst aanmaken met pagina’s die u regelmatig gebruikt.

Bron: Exact Support Blog