Exact demodag 2018 17 april

Exact Demodag op 17 april in Maarssen

Iedereen wil het maximale uit zijn software halen. Om je daarbij te helpen, praten we je graag bij over wat er nieuw is in onze oplossingen. Tijdens de Exact Demodag op 17 april krijg je praktische tips en doe je nieuwe inzichten op. Vul in op welk dagdeel je komt en stel hieronder je eigen programma samen.

Speciaal voor iedereen met een drukke agenda hebben we de Demodag ingedeeld in twee dagdelen met hetzelfde programma. Je kiest zelf welk dagdeel je het beste uitkomt. Het ochtend- en het middagprogramma bieden dezelfde 15 sessies. Ook kun je tijdens beide dagdelen een een-op-een meeting hebben met een expert om specifieke vragen te stellen. Bij de inschrijving voor de Demodag kun je dit aangeven. Het ochtendprogramma is van 07:30h  tot 11:00 en het middagprogramma is van 13:30h tot 17:00h.

  • Meer weten over onze oplossingen?

    Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze ervaring met Exact Software oplossingen, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is (053) 888 12 87 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen.