Persoonlijke Coaching

Persoonlijke coaching begint met een intakegesprek. Na dit gesprek wordt een stappen- en doelenplan opgesteld, afgestemd op uw situatie. Het aantal sessies is afhankelijk van de vooruitgang in denken, voelen en doen. Waar de één al na drie sessies het innerlijk kompas heeft (terug)gevonden, kan dat bij de ander iets meer tijd in beslag nemen.

Maatwerk in coaching

Personal CoachingU vindt bij Actric ook maatwerk in coaching. Van teamcoaching binnen uw organisatie tot en met een intensieve 2-daagse 1-op-1 training voor wie op een heel persoonlijke manier zijn of haar kracht wil (her)vinden en belemmerende patronen wil overwinnen.

Actric coaches

Onze coaches gaan altijd op zoek naar het omslagpunt. Analyseren waar dat door komt en gaan met u op zoek naar perspectief. In dit proces leert u zichzelf en/of het team (beter) kennen. De rol van onze coaches is mensen aan het denken zetten, ‘bruggenbouwer’ zijn om voelen, denken en handelen weer in balans te brengen. Dat is nodig om optimaal, effectief en krachtig te functioneren.

De Actric coaches worden geïnspireerd door ‘het verschil dat het verschil maakt.’ Vernieuwing en verbetering, anders leren denken, bewust(er) leven en meer rendement halen uit uzelf en/of uw organisatie. Persoonlijke en doelgerichte coaching is daarbij onontbeerlijk.

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze coaching aanpak.