SAP Crystal Reports is de wereldstandaard voor snelle en efficiënte rapportage. Crystal Reports is een gebruiksvriendelijke rapportageoplossing waarmee u flexibele, veelzijdige en betrouwbare rapporten kunt maken voor bijvoorbeeld Exact Globe Next.

Met SAP Crystal Reports kunt u in korte tijd rapporten bouwen met een interactieve inhoud. Vrijwel elke databron is hiervoor te gebruiken. U kunt rapporten publiceren op het web of in vele andere bestandsformaten opslaan. Ook het integreren van Crystal Reports functionaliteit in een eigen applicatie behoort tot de mogelijkheden.

Rapportbouwers hebben zeer veel mogelijkheden voor opmaak en ontwerp tot hun beschikking waarmee zij fraai ingedeelde, interactieve en professioneel ogende rapporten kunnen maken.

Software ontwikkelaars kunnen hun voordeel doen met de platform-onafhankelijke ondersteuning van Java en .NET. SAP Crystal Reports genereert meteen HTML waardoor ontwikkelaars zich kunnen richten op de business logic van de applicatie in plaats van het vervelende en tijdrovende werk waarbij handmatig codes worden aangebracht. Door de scheiding van applicatieontwikkeling en rapportontwerp kunnen ontwikkelaars focussen op applicatieontwikkeling, terwijl de ontwerpers van het rapport hun aandacht kunnen richten op het ontwerp.

SAP Crystal Reports implementatie voor Exact Software